Pokemon yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

türkotürko67

Üye
    Konu Sahibi
Pokemon yardım lütfen
Arkadaşlar herkese iyi geceler.Ben dün Samsung galaxy mini telefonuma emilator indirdim ve pokemon fire red türkçe oynamaya başladım.İngilizcesi de var ama onu oynayamıyorum türkçe lazım ama türkçesi de çok kolay markette master ball , rare candy falan var.Bide en başta balbasaur squartle ve charizard (yanlış yazdıysam k.b) vermesi lazımken 30 lwl farklı pokemonlar veriyo.Ben bunu istemiyorum türkçe olsun ama böyle kolay olmasın orjinaliyle birebir aynı olsun . Ve emilatorumun çalıştırması için dosyalar GBA uzantılı olması lazım . Böyle bi oyunu olan paylaşabilir mi lüfen acil lazım.
 


sefa oğlan

Üye
türkçe pokemon oyunları arama boşuma kesin bir yerde donma yapar yada bazı yerleri tamamen türkçe olmaz.sana bir site verecem cool.room diye site var emilator bölümünde nintendo ds 3 boyutlu pokemon oyunlarıdır.gba android emilatoruda var.bütün gba ve nintendo oyunlarınıda sınırsız indirirsin.eğer yapamazşan bana sôyle
 

türkotürko67

Üye
    Konu Sahibi
tmm bakiyim hemen saol
 
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Türkçe firered de ilk mart(pokemarket) Cerulan daki Day care bisiket yolu giriş-cıkışı ve en önemlisi pokemon ligine giderken donma yapıyor sana tavsiyem tr oyna lige gitmeden bolca master ball evolve stone (evrim taşları) max repel max revive max potion falan al sonra o oyunun savesıyle orjinal versiyondan devam et :)
 
NewSoldier

NewSoldier

Üye
fire red versiyonun tam turkcesi yok sanirsam cunki ben nerdeyse tum pokemon serilerini bitirdim aralarinda en iyileri leaf green versiyonu idi o iyi sana tavsiyem onu oyna orda pokemon turnuvalari var ordan rozet kazanabiliyorsun sana tavsiyem bir tane abra yakala :)
sana bir kaç gba oyun daha tavsiye edeyim
breath of fire
tactics ogree
çok kaliteli oyunlardir uzun sureli haberin olsun !!! bunlari bitirene kadar çok zamanim gitti bence pc oyunlrindan bile daha guzeller :)
 

türkotürko67

Üye
    Konu Sahibi
Tmm çok saolun cevaplarınız için.Biraz geç cevap yazabildim ama k.b.Üyeliğimi kaybettim nasıl olduysa :S . Pokemon leaf green e bakıcam saol bana aynen pokemon firered gibi uğraş gerektiren uzun oyunlar lazım zaten.
 
NewSoldier

NewSoldier

Üye
tavsiye ettiğim en kaliteli oyunlardr ve uzun surelidir eğer daha fazla oyun istersen mesaj at yazarim sana ben artik net e pe zaman ayiramiyorum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

meboli
Cevap
34
Görüntüleme
11K
cptalperen
Salih Baba™
Cevap
245
Görüntüleme
115K
mastris


Üst Alt