Pokemon firered / Leaf green hakkında sorularınız

Sponsorlu Bağlantılar

baris_besnili

Üye
arkadaşlar birşey soracam gameshark kodlarını xplore yi kullanarak yazabilir miyiz ??

jezreel

Üye
beyler benımde oyun bıttı lıgı bıtırdım sonra bı hall of fame cıktı oyun kendıne res attı ve new game olarak yenıden baslıyor baska bı secenek yok bende ne yapmalıyım yardım lutfen

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
    Konu Sahibi
beyler benımde oyun bıttı lıgı bıtırdım sonra bı hall of fame cıktı oyun kendıne res attı ve new game olarak yenıden baslıyor baska bı secenek yok bende ne yapmalıyım yardım lutfen

Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım çözümü bulursam paylaşırım :oke:

jezreel

Üye
cok sevınırım lıgın baslangıcında ve hall of fame kısmında 2 ayrı save dosyam var eger oyun sende duzgunse sana savelerımı atsam hall of fame gectıkten sonrakı bolumde kaydedıp bana tekrar yollasan olurmu acaba?

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir İstersen biraz pokemon da yakalarım :)

- - - Eklendi - - -

Tabii akşam 8-9 bilemedin 10 gibi alırsın buradan :)

jezreel

Üye
uyelıgım yenı oldugundan lınk atamıyorum pm attım

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
    Konu Sahibi
Tamam aldım 2-3 saate atarım :)

- - - Eklendi - - -

Dostum bu savelerin uzantısı sgm? Bu save bilgisayardan alınmış ve cepten açmaz ki :) uzantısı .sav olan varsa bana gönder öyle yapayım:)

Morjeen

Üye
oyunun emulatorunu ve sis dosyasını atarmısın kardes. Telefonum nokia e71 s60v3 ben de telefonda oynamak ıstıyorum ama download dosyasını bır turlu bulamadım :/

bil1993

Üye
buraya oyunu paylaşabilir misin kardeşim link olarak da olabilir :)

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
    Konu Sahibi
Bu firered

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
    Konu Sahibi
up :islik

deforze

deforze

Üye
maxicep e yeni konu açta sorun mu var

skousss54

Üye
Arkadaşlar aranızda pokemon leaf green (türkçe) oyunu olan var mı?Bulamıyorum.

jeoliv

Üye
arkadaşlar ben fire red de ligi bitirdim sonra hall of fame çıktı oyun bitti yazıyor nasıl devam edebilirim en son hall of fame başlamadan önce kaydettim kurtarma şansı varmı

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben fire red de ligi bitirdim sonra hall of fame çıktı oyun bitti yazıyor nasıl devam edebilirim en son hall of fame başlamadan önce kaydettim kurtarma şansı varmı

zaten orası geçince tekrar başlangıç menüsü geliyor devam edebiliyorsun

HypeRRR

HypeRRR

Üye
WaLLCoT benimde aynı sorun var kardeşim. Son lig bitiyor. Gary'i yeniyorum. Sonra animasyon giriyor ve sonunda "The End" yazarak bitiyor bunun çözümü yokmu? O.o

Sikortıl

Üye
Arkadaş sırf şu 2 soruyu sormak için üye filan oldum siteye. 1-Pokemon Leaf Green'de Mew nerde ve nasıl yakalanıyo? 2. Elite 4 u geçtikten sonra neden Cerulean'da ki mağaraya giremiyorum. Şimdiden saaağol

Üst Alt