Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
Advance Mart (Pokemon FireRed, Leaf Green vb İçin) Mart Editör
Bir süre önce forumda evrim seviyelerini değiştirdiğim pokemon firered oyununu paylaşmıştım. Şimdi de aynı oyun üzerinde kullandığım ve hiçbir sorun yaşatmayan Advance Mart adlı programı paylaşıyorum. Nette bulunması çok zordur arkadaşlar. Pek çok yerden indirdim ama hep bir şeyleri eksik çıktı. Sonunda parçaları bir araya getirip sorunsuz versiyonu arşive attım.
Programın kullanımı yeterince basittir. Programı açıktan sonra rom'u programda açıyorsunuz ve istediğiniz şehri listeden seçip mart'larda satılan ürünleri değiştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde program içerisinde bulunen "Item Editor" ile oyundaki tüm araç ve gereçlerin fiyatlarında oynama yapabiliyorsunuz. Bu özellikleri kullanıp elimdeki oyunu modifiye ettim ama onu paylaşmaya gerek yok. İsteyen arkadaşlar kendileri programı deneyip kendi zevklerine göre değiştirebilirler.
Programın kullanımı yeterince basittir. Programı açıktan sonra rom'u programda açıyorsunuz ve istediğiniz şehri listeden seçip mart'larda satılan ürünleri değiştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde program içerisinde bulunen "Item Editor" ile oyundaki tüm araç ve gereçlerin fiyatlarında oynama yapabiliyorsunuz. Bu özellikleri kullanıp elimdeki oyunu modifiye ettim ama onu paylaşmaya gerek yok. İsteyen arkadaşlar kendileri programı deneyip kendi zevklerine göre değiştirebilirler.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.