Pocket Legends Hakkında Bir Kaç Soru [Online Oyun]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Pocket Legends Hakkında Bir Kaç Soru [Online Oyun]
Arkadaşlar merhaba,

Ben de "Pocket Legends" oynamaya başladım fakat 7 level a kadar geldim ve pek anlamadığım için daha kasamıyorum. Görevleri yapıyorum mesela nereye vereceğim pot, item nerden alacağım ya da parayı nerede kasacağım. Kısaca bilgilendirir misiniz ?

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar :)

askim822

askim822

Üye
Bende indirdim kurdum ama çok dandik bir oyun. beğenmedim.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Aslında oynadığında gerçekten zaman geçirebileceğin bir oyun herkese tavsiye edebilirim. Fakat şöylede bi durum var ben hala oyunu çözmüş değilim :D

coacoa

Üye
ben 26 lvl olucam nicklerinizi yazın oyun saatleri kasarım sizi :D kolay basit görevleri yap dungeonlara gir pek anlamıcak bişey yok ve işin güzel tarafı bilgisayardaki online oyunlardan farkı yok

----------Eklendi @ 22:35:15 ---------- Yazıldı @ 22:31:59 ----------

parayı dungeonlara giriceksin ordan düşürdüğün itemleri bir tane npc var oraya verip fiyat yazıyorsun satılınca paranı alıyosun benim 30000 oldu vaktim olduğu zaman ayrıntılı şekilde anlatırım

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yardımın için çok teşekkürler kardeş isim Quebaza hala 7 level'ım pot felan bulamıyorum :D ulaşabileceğim bi yer adres verir misin acaba :D

coacoa

Üye
pot almak için oyuna girdiğinde ana ekran varya continue-enter town- log out yazan yer orda en üstte sağdaki mavi dünya simgesine tıkla sonra haritalardan forest heaven(trade) enter towne seçeneğine bas npc adı ellie the enchantress biraz bakın görürsün ona tıkla pot orda :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeş şu görev işini çözmeye çalışıyım bide :D

coacoa

Üye
potu buldunmu? görevlerde zaten simge olarak sağ üst kısımda çıkıyor tıklayıp go to dedinmi otomatik girer :D mesela görevde senden 6 tane o dungeondaki mob lardan öldürmeni ister öldürünce görevi aldığın npc dayıya götür hem gold hem item verir :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi potu felan buldum sen olmasan daha sürünüyodum ben yaa çok sağol kardeşim benim! :D

coacoa

Üye
sende sağol..
charın nedir mage archer warrior söylersen her lvl aldığında statları nereye vericeğin konusunda yardımcı olurum ?

mesela warrior 100 str 25 dex

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
warrior'um şuan 8 lvl oldum str dayadım gidiyorum :D

coacoa

Üye
30 lvl olsun archer kasıcam ben millet uzaktan kaçarak vuruyor pot bile basmıyolar warrior zor :D

al buda yardımcı olur sana

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Iyi ya baya zevkli oyun :D

hasansahin13

Üye
Arkadaslar order amd chaos online oynayin gercekten super oyun we theTURKs die turk guildimiz war america arcadian forest serverindayiz oyuna girince bana pm atin nicl LODOS hasansahin L0D0S

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
O oyun çok hoşuma gitti ama t20 desteklemiyo kardeş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...