Haber PoandSoul Lumia 920 Tweaker görüntüsünü yayınladı!

Konu Sahibi
PoandSoul Lumia 920 Tweaker görüntüsünü yayınladı!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geçtiğimiz günlerde Çinli hacker grubu PoandSoul'un Lumia 920 üzerinde jailbreak işlemi gerçekleştirdiğine dair haberi paylaşmıştık.

Ekip şimdi de Lumia 920 üzerinde çalışan tweak uygulamasının görüntüsünü paylaştı.

Ancak sistemde korsanlığın önünü açacağından korkulduğu için henüz jailbreak uygulaması ve anlatımı yayınlanmadı.

Ekli dosyalar

Tepkiler: YkPkY, OttomaN TigeR, 4MaGuS ve 3 diğerleri

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdilik pek fazla extra ekleyememişler. Tahminimce geliştirmeye devam edip zaman kazanmaya çalışıyorlar. Geçen zaman içinde de platform daha da güçleneceğinden sanırım bir kaç ay sonra yayınlarlar.

Tepkiler: bulutsuzgece
    Konu Sahibi
Şimdilik pek fazla extra ekleyememişler. Tahminimce geliştirmeye devam edip zaman kazanmaya çalışıyorlar. Geçen zaman içinde de platform daha da güçleneceğinden sanırım bir kaç ay sonra yayınlarlar.

WP7'deki tweakler WP8'e gelse tadından yenmez

Keşke bunu hackerlar değil de Microsoft yapsaydı

Tepkiler: Rainesto ve mtoyanik
ya şu adamlara mail atıcam artık alttaki tuşların titreşimini kapatmaları için .. Öyle bir şey yaparlarsa anında benden donate işler artık benden biramı içerler yemekmi yerler ne yaparlarsa yapsınlar : )

Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Valla ben öyle alıştım ki olmasa artık yadırgarım her halde

enessrsy

Üye

Telefonu bir iki kez düşür, titreşimden eser kalmaz

OozyStaw

Üye
Ben windows 7 kullanmadım ama istediğin gibi kişiselleştirebiliyorsun sanırsam umarım kişiselliştirme için Jailbreak yayınlanır uygulamalar için Marketi kullanmaya devam ederiz.

Tepkiler: Hagios
Bunlar sadece göstermelik yapıyorlar herhalde

Rainesto

Üye
Jailbreak felan yalan diyenler nerde

Son düzenleme:
Arkaplana resim atma olsa sadece çok iyi olur