Türe
Üye
aynı fikirdeyim ne alaka n9 cu arkadaşın tarafına geçtim ve mac le kalite kontrolü yapılır iphone a
tamam kardeşim tekrar hayırlı olsun telefonda 600000 uygulaman da. Bak senin dediğini tek sen savunuyorsun Türe de de galaxys2 var ama o markette gereksiz uygulamanın çok olduğunu söylüyor.
anlayamadım bartu ne demek istediğini
- - - Eklendi - - -
fazlasıyla var abi hem deApp Store'da yok muydu ? Elbette orda da var işe yaramayan ve gereksiz uygulamalar ama şöyle markette gezerken neredeyse her uygulamayı indirip denerdim app store'da . Play store'da bu durum yok
ben android markette gereksiz uygulama çok diyince Mehmet (klongs) bile gelip itiraz etmiyor kaç zamandır s2 var adamda ama biliyor doğru söylediğimi kendi de farkında ve benim anlamadığım bu google ın yanlışı ve aç gözlülüğü arkadaşım siz niye savunuyosunuz onu çözemedim.
bu google ın aç gözlülüğü değil esasında hacı çünkü ios u sadec arayüz ve flash la geçemezdi değil mi android öyle olsa dolu sistem vardı yok oldular ama değil mi ee ne yapıcak markete yüklemeyi serbest yapıcakki bir şeyler olsun yakında onuda düzeltirler şu güncelleme olayı çözüldüya ona şükür diyorum ben
bu google ın aç gözlülüğü değil esasında hacı çünkü ios u sadec arayüz ve flash la geçemezdi değil mi android öyle olsa dolu sistem vardı yok oldular ama değil mi ee ne yapıcak markete yüklemeyi serbest yapıcakki bir şeyler olsun yakında onuda düzeltirler şu güncelleme olayı çözüldüya ona şükür diyorum ben
Temizlemek yerine gelistiriciye destek verilse iyi olur
Temizlemek yerine gelistiriciye destek verilse iyi olur
Pislik temizlenmeli ki adam gibi kaliteli bir mekan olsunHa ama dediğin de çok doğru . Neden iOS'a herşey önce çıkıyor ve herşey fazla çıkıyor ? Çünkü geliştiriciler iOS'a uygulama yapınca daha çok kazanıyorlar
google android başkanı bir röportajında sormuşlardı niye virüslü android uygulamaları bu kadar fazla diye sormuştu biz android açık kaynak kodlu olduğu için uygulamaları denetimden geçirmiyoruz ama bazı kişiler bunu tüketici aleyhine karşı kullandığı için bu politikamızdan vazgeçiyoruz artık sıkı denetimler yapacağız çalışmayan yada virüslü uygulamalar için önce uygulama sahiplerine mail atacağız düzeltmezse kaldıracağız demişti
öyle bir olay neden var biliyormusun iphoen kullananlar appstore dan alıyor çoğunu millet kırmaya orkuyor cihazı ee ne yapsın başka çare olmayınca alıyor marketten yoksa apple %30 nu cukka ediyor cebe paranın yani google da öyle zorlaştırsa işleri millet dadanır play e he birde google ın umrumda değil play store adam reklamalrdan para kazanıyor
öyle bir olay neden var biliyormusun iphoen kullananlar appstore dan alıyor çoğunu millet kırmaya orkuyor cihazı ee ne yapsın başka çare olmayınca alıyor marketten yoksa apple %30 nu cukka ediyor cebe paranın yani google da öyle zorlaştırsa işleri millet dadanır play e he birde google ın umrumda değil play store adam reklamalrdan para kazanıyor
Onun payı kesinlikle var zatenLakin hesaplamalara göre app store uygulama başı 1$ , play store 24 cent kazandırıyormuş
aynen androidde o konuda güzel yardım ediyor google a veri yollayarak.
yani sen düşün 30 sent apple zaten alıyor uygulama başı 70 sent alıyor uygulamacı ise google da para bile kesmese 24 sent kazanıyor işe bak
aynen androidde o konuda güzel yardım ediyor google a veri yollayarak.
ordan veri yollamıyorda daha çok nerdesin ve hangi bilgileri inceliyorsun tarzında iş çeviriyor android
iPhone da yolluyortelefonu ilk başlatırken soruyor veriler gönderilsin mi diye gerçi istemezsen göndermiyor
- - - Eklendi - - -
Ama şunu diyorum açıkça iPhone'daki uygulama pratikliğine alıştıktan sonra android biraz zorladı beni
aynen öylemarkette ios başkasını konuşmaya gerek yok.
iphone ne kadar engellesen ble göndermeye devam ediyor kaç ekre davalık oldular kullanıcılarla hatta başka birileri açıkalrdan buldu veri yolladığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?