Platinum ve Rose Gold Gear S2 classic Avrupa’da ön siparişe çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Platinum ve Rose Gold Gear S2 classic Avrupa’da ön siparişe çıktı
Samsung Gear S2 classic’in yeni renk seçenekleri içeren versiyonlar satışa sunulmaya başlandı…

Akıllı saat pazarının en önemli isimlerinden bir tanesi olan Samsung, son olarak geçtiğimiz Eylül ayında Gear S2 adındaki modelini duyurmuştu. Bu yeni akıllı saat yuvarlak tasarım ile gelen ilk cihaz olurken, ayrıca Samsung Gear S2 classic adındaki bir versiyonu da geldi.

Bir çok ülkede bu yeni akıllı saat, satışa sunulurken, firma farklı versiyonlar da sunmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda Samsung’dan Platinum ve Rose Gold olarak Gear S2 classic versiyonları resmi olarak duyurulmuştu.

Bu yeni iki versiyon gelen bilgilere göre Avrupa pazarında ön siparişe sunulmuş durumda. Hollanda’dan ilk haber gelirken, ülkenin en büyük perakende satıcılarından olan Coldblue, ön siparişleri almaya başladı ve fiyat ise 480€ olarak belirlenmiş. Dağıtım tarihinin ise 24 Şubat olacağı kaydedilmekte.

Samsung Gear S2 classic akıllı saat 1.2″ büyüklüğünde 360×360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile geliyor. 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili yonga setine sahip olan akıllı saat 512MB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 4GB dahili veri kapasitesi yer alıyor.

Wi-Fi: 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, ve NFC akıllı saatin önemli özellikleri arasında ve ayrıca 3G destekli versiyonu da bulunmakta. Samsung Gear S2 classic 39.9mm × 43.6mm × 11.4mm ölçülerinde ve 42 gr ağırlığında geliyor. Batarya ise 250mAh olarak konumlandırılmış.

http://www.maxicep.com/giyilebilir-...assic-avrupada-on-siparise-cikti-h215792.html
 


Üst Alt