Samsung'un yeni Gear S3 akıllı saati, bu ay sonunda duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni Gear S3 akıllı saati, bu ay sonunda duyurulacak
Samsung Gear S3 31 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurulacak...



Devamlı olarak yükselen ve her geçen gün daha da fazla teknoloji meraklısı tarafından tercih edilen akıllı saat pazarında cihaz sunan firmalardan bir tanesi de Samsung olurken, firma Intel ile ortak geliştirdiği Tizen mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Gear akıllı saat modelleri ile kendini gösterirken, her sene yeni modeller sunmayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz sene IFA 2015'de firma Samsung Gear S2 adındaki akıllı saat modelini pazara sunmuştu. Bu cihaz ayrıca Gear S2 Classic adında farklı bir versiyonu da duyururken, şimdi de Gear S3 modeli ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Son gelen bilgiler bu akıllı saatin de Classic versiyonunun sunulacağı şeklinde.

1 Eylül tarihinde IFA 2016'da Samsung bir etkinlik düzenleyeceğinin bilgisini vermişti. İşte bu yeni akıllı saat Gear S3'ün de bu tarihte duyurulacağı tahminleri gelirken, firma Twitter üzerinden bir bilgi paylaştı ve buna göre Samsung Gear S3, 31 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Twitter üzerinden Samsung bir videoyu sundu. "Talk About 3" olarak gelen video da Gear S3'ün tanıtılacağına dair teaser bilgi yer alıyor.

Henüz Samsung Gear S3'ün hangi özellikler ile geleceğine dair bilgi bulunmuyor. Ancak önceki cihaza bakacak olursak eğer, Samsung Gear S2 akıllı saat 1.2" büyüklüğünde 360x360 piksel Super AMOLED ekran, 1Ghz saat hızında çift çekirdekli işlemcili Exynos yonga seti, 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi ile sunulmuştu.

Samsung'un yeni Gear S3 akıllı saati, bu ay sonunda duyurulacak
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ekranı çok küçük 1.2 ne
Bence 1.8 kare ve 1.4 çember saat gelmeli artık. Ve istese elektronik sim ile telefon özelliği koyabilir ama yok

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Benzer Konular

MetQ7
Cevap
0
Görüntüleme
406
MetQ7
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
284
yeumyang
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
480
Buğra


Üst Alt