Samsung Gear S3 işte bu tarihte resmi olarak duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Gear S3 işte bu tarihte resmi olarak duyurulacak
Samsung'un yeni nesil akıllı saatinin duyuru tarihi belli oldu...




Samsung, akıllı telefon ve tablet pazarının ardından giyilebilir cihaz pazarına da iyiden iyiye ısınırken, her dönem yeni cihazlarını sunmaya devam ediyor. Akıllı saat pazarının en iddialı isimlerinden olan Güney Kore devi her sene yeni modeller de sunarken, çok yakında yeni bir duyuru daha gerçekleştirecek.



Samsung, geçtiğimiz sene Eylül ayı başında düzenlenen IFA 2015 etkinliğinde Gear S2 adındaki akıllı saatini sunmuştu. Firmanın ayıda Gear S2 Classic adında farklı bir versiyonu da gelirken, şimdi de yeni nesil akıllı saat Gear S3 gün yüzüne çıkacak.

Henüz Samsung Gear S3'ün ne zaman resmi olarak duyurulacağına dair resmi bilgi bulunmazken, firmanın IFA 2016 için gönderdiği bir etkinlik davetinde ye alan detay, Gear S3 akıllı saatin tam da bu etkinlikte duyurulacağını gösteriyor.

Etkinlik 1 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek ve bu etkinliğin düzenleneceği adres ise Almanya, Berlin olarak belirlenmiş. Etkinlik davetinde saat 11'i gösteren akrep ve yelkovan görünürken, bu da bir akıllı saat duyurusu geleceği anlamına geliyor.

Samsung Gear S3'ün de önceki Gear modelleri gibi Tizen işletim sistemi üzerinde çalışacak. Ayrıca Gear S2'de olduğu gibi Gear S3'ün de Classic versiyonun da sunulacağı ifade ediliyor. Henüz cihazın teknik özelliklerine dair de bilgi bulunmamakta.

Samsung Gear S3 işte bu tarihte resmi olarak duyurulacak
 


Üst Alt