Platform (so) checking failed uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
archeuscaine

archeuscaine

Üye
    Konu Sahibi
Platform (so) checking failed uyarısı
arkadaşlar sitede bada 2,0 ın en stabil sürümü diye yazılan bada 2,0 sürümünü yaklaşık 1 1,5 ay önce yükledim ve arada reset ata mata kullaniyordum bugün hiçbirşey olmadığı halde o sürümü yüklediğimden beri ne telefonu düşürdüm ne bişey telefon önce hafıza kartını görmedi daha sonra hafıza kartını takıp çıkardım şimdide başlıkta yazdığı gibi platform ( sı checking is failed platform so modification is detected diye bir hata veriyor ve ekran açık mavi bir renk alıyor biraz bekleyip reset atiyor sürekli telefon açılıyor ama ilk 5 10 sn den sonra donuyor bir kaç dk bekleyip yeniden mavi ekran şeklinde tekrar ediyor acaba bu hatanın sebebi nedir. durup dururken neden olmuş olabilir düzeltebilirmiyim telefonda 2,0 yüklü olduğu için garantisi olduğu halde servise götürmek istemiyorum problem çıkarırlar diye bir yardımcı olun lütfen

ayrıca telefona ait olan hafıza karti haric bir kart takınca bu olay oluyor eski hafıza kartımı takınca telefon normal açılıyor ama kartı görmüyor kart olmadan sorunsuz kullana biliyoırum normal çalışan başka bir kart takarsam yukardaki olay oluyor

cellmanbash

cellmanbash

Üye
bu işlemi yaptın mı?

*#7092463*#
debug
debug level
low
save

archeuscaine

archeuscaine

Üye
    Konu Sahibi
neyse problemi orjinal rom a dönmekte buldum ve sorunsuz 1,2 ye döndüm şuanda hafiza kartini görüyor herhangi bir problem yok artik orjinal 2,0 i beklicez görüntüye bakilirsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt