Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PhoneTorch v2.0.1.n95 Türkçe (n95 flashı beyaz yakma) İlk Kez Maxicepte!!!
Sponsorlu Bağlantılar
ayaz759
Üye
10 numara program ellerine sağlık teşekkür
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Teşekkürler
same_tim
Üye
ben denedim sertifika sorunu deyip yüklemedi...
Samsunspor
Emekli Yönetici
sertifikaLayın o haLde
notron
Üye
düz n95 lerin flashını sürekli yakabilirsiniz bunun için ctrlight programını kullanın ama birde telefonun led flashna ufak bi mudahelede bulunuyosunuz daha sonra isterseniz programla flash yakın istersenizde video çekerken yansın
düz n95 lerin flashını sürekli yakabilirsiniz bunun için ctrlight programını kullanın ama birde telefonun led flashna ufak bi mudahelede bulunuyosunuz daha sonra isterseniz programla flash yakın istersenizde video çekerken yansın
şöyleki bende hem duz n95 hemde n95 8 gb var yukarıdakı yazıdada belirttigim gıbı cihaza programı yukledıkten sonra led flashına ufak bı mudahele yapıosunuz bunu n95 te yapmaya cesaret ettim cunkı tek flash var ama 8 gb de flash hem cok mınık hemde kırmızı ısıkla ayrı duruyu daha deneme cesaretım olmadı
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Programı paylaşsanda denesek
yagizbogac
Üye
yanlız sadece işini flaşı yakmakla halletse iyi flaşı yakıyor evet ama odak yaparken yakıyor ki kameranın odaklama motoru gibi parçalarıda zarar görebilir bence ki bu programın yaptığını program olmadanda yapabilirsiniz kamerayı açıp sürekli yarım basın çekin kamera tuşuna aynı hızda flaşı açık tutabiirsiniz