PhonePhreak Software PocketSensor Automatic Keylock v1.1 S60v5 SymbianOS9.4 Retail-drAdeLante

Sponsorlu Bağlantılar

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
PhonePhreak Software PocketSensor Automatic Keylock v1.1 S60v5 SymbianOS9.4 Retail-drAdeLante

Manyak Bi Uygulama Telefonun Ön Kamerasına Elini Getir Telefon Kilitlensin Ve Açılsın Özellikle Elleriniz Kirliyken Çok İşinize Yarar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nadri, a_yusuf87, 2000 ve 10 diğerleri

usulsuzcocuk

Üye
güzel program normalde telefonla konusurkende telefon kıtlenıyo

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
evet var

usulsuzcocuk

Üye
sagol..........

m.akif56

Üye
sağolasın kardeş de ya sertifika hatası diyo ben onu nası yapıcam ya bana yardımxı olurmusun??

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
kardes sıgnedlemen gerek sıgned ıslemınıde opda com uye olup ımeı felan ver detaylı ararsan sıtede var sonrada binpda signsis programını ındır ve yukle

tangocashveben

Üye
sagol.......

m.akif56

Üye
tamam bi bakayım sağol..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Deniyelim,teşekkürler.

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yanlıs soyle calısır telefonu on kamerası karanlık olunca calısır yanı telefonu ters cevırınce oto ekran kararır tuslar calısmaz

mraz

mraz

Üye
güzel program ama şarzı hızlı tüketir::paylasım için sagol.

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
sarjı korumak ıcın bırebır :)

erkin2503

Üye
elimi yaklaştırıyorum kapanıyor çekiyorum açılıyor ne mantık. kılıfına koyuyorum kapanmıyor????

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
program telefon ters cevırınce ekran ve tuslar kapanıyo mantık bu aynen k0onusma yaptıgımızdakı gıbı kulagımıza yakınlastıgında ekran kararıyo

delikanli006

delikanli006

Üye
sağolasın kardeş de ya sertifika hatası diyo ben onu nası yapıcam ya bana yardımxı olurmusun??
kardes bana sorarsan hiçbir yere imei numaranı verme sitede ara jaf veya phoneix ile hackle yuzde yuz cözum ben jaf ile hackledim ve cok memnunum.

seminay

Üye
çok teşekkürler ben kapaklı kılıf kullanıyorum o yüzden çok işime yaradı kilit anahtarını kullanmadan kapağı açınca direk açılıyor tabi tuş kilidini kapatmak gerekiyor

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler ali eline sağlık...

koraytt

Üye
sarjı cok yıyo arkadaslar normalde 3 gun gıdıyor bu program acık ıken 2 gun

knight_rider

Üye
ön kamera ile çalışmıyor kameranın hemen yanında yer alan yakınlık sensörü var onunla çalışıyor.ayrıca yakınlık sensörü çalışırken kulaklık takarsanız değişik bi ses çıkıyor..

knight_rider

Üye
şimdi fark ettim yatay ekran modunda da çalışmıyor

Üst Alt