alki58
Üye
Phoenix_Service_Software_2011.02 NoConnection ile yükleme
phoenix2011İnndir:
kurulumdan sonra navifirm ile indirilen dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-xxx(xxx telefon modeli)klasörüne atın
programi calistirmadan önce PC Suite veya Ovi Suite kapatin emin olmak için
CTRL-ALT-DEL-GÖREV YÖNETİCİSİ- İŞLEMLER e basarak arka planda calismadigindan emin olun eger öyle ise calisan exeleri sonlandırın
telefonunuz kapalı olsun ve usb ye bağlamayın
Phoenixi calistirıp NO CONNECTION secin
File ve Open Product a tıklayın
açılan pencereden Telefon Modelinizi Secin ve ok deyin
Flashingve FirmwareUpdate e tıklayın
Cikan pencereden Product Code yazan terin yanındaki kutuyu tıklayıp çıkacak pencereden uygun olanı seçin ve ok a tıklayın (önemli olan cihaza uygun product code)
dikkat türkçe olmalı
ok a tıkladıktan sonra Dead phone USB flashing olan yeri isaretleyip Refurbish yazan yere tiklayın
refurbish e tıkladıktan sonra alttaki pencereler çıkacaktır
cihaz usb den şarj olan cihazsa c6-01 , n97 , E52gibi çıkan uyarıda tamama tıkladıktan sonra usb kablosunu telefon kapalı iken bilgisayara bağlayın yükleme başlasın
(5800 veya 6300 usb bağlanıp açma tuşuna kısa süreli basılıyor
N96 da ise önce usb takılıyo sonra batarya takılıyor)
usbyi taktıktan sonra veya açma kapatma tuşuna bastıktan sonra yükleme başlayacaktır ve alttaki ekran çıktığında işlem tamamdır
usb kablosunu çıkarabilirsiniz telefonlarınıza hardformat atmayı unutmayın
hardformat *#7370#
6300 için *#7780#
umarım faydalı olabilmişimdir birçok anlatımda phoenix ile yükleme hep *file-scan product* kısmından diye verilmiş ben phoenixi kurduğumda *scan product* seçeneği aktif değildi uzun uğraşlar sonucu ben çökmüş c6-01 e phoenix ile bu şekilde yazılım attım herkese hayırlı forumlar kolay gelsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulumdan sonra navifirm ile indirilen dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-xxx(xxx telefon modeli)klasörüne atın
programi calistirmadan önce PC Suite veya Ovi Suite kapatin emin olmak için
CTRL-ALT-DEL-GÖREV YÖNETİCİSİ- İŞLEMLER e basarak arka planda calismadigindan emin olun eger öyle ise calisan exeleri sonlandırın
telefonunuz kapalı olsun ve usb ye bağlamayın
Phoenixi calistirıp NO CONNECTION secin
File ve Open Product a tıklayın
açılan pencereden Telefon Modelinizi Secin ve ok deyin
Flashingve FirmwareUpdate e tıklayın
Cikan pencereden Product Code yazan terin yanındaki kutuyu tıklayıp çıkacak pencereden uygun olanı seçin ve ok a tıklayın (önemli olan cihaza uygun product code)
dikkat türkçe olmalı
ok a tıkladıktan sonra Dead phone USB flashing olan yeri isaretleyip Refurbish yazan yere tiklayın
refurbish e tıkladıktan sonra alttaki pencereler çıkacaktır
cihaz usb den şarj olan cihazsa c6-01 , n97 , E52gibi çıkan uyarıda tamama tıkladıktan sonra usb kablosunu telefon kapalı iken bilgisayara bağlayın yükleme başlasın
(5800 veya 6300 usb bağlanıp açma tuşuna kısa süreli basılıyor
N96 da ise önce usb takılıyo sonra batarya takılıyor)
usbyi taktıktan sonra veya açma kapatma tuşuna bastıktan sonra yükleme başlayacaktır ve alttaki ekran çıktığında işlem tamamdır
usb kablosunu çıkarabilirsiniz telefonlarınıza hardformat atmayı unutmayın
hardformat *#7370#
6300 için *#7780#
umarım faydalı olabilmişimdir birçok anlatımda phoenix ile yükleme hep *file-scan product* kısmından diye verilmiş ben phoenixi kurduğumda *scan product* seçeneği aktif değildi uzun uğraşlar sonucu ben çökmüş c6-01 e phoenix ile bu şekilde yazılım attım herkese hayırlı forumlar kolay gelsin