Phoenix_Service_Software_2011.02 NoConnection ile yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

alki58

alki58

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix_Service_Software_2011.02 NoConnection ile yükleme
phoenix2011İnndir:

kurulumdan sonra navifirm ile indirilen dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-xxx(xxx telefon modeli)klasörüne atın
programi calistirmadan önce PC Suite veya Ovi Suite kapatin emin olmak için
CTRL-ALT-DEL-GÖREV YÖNETİCİSİ- İŞLEMLER e basarak arka planda calismadigindan emin olun eger öyle ise calisan exeleri sonlandırın

telefonunuz kapalı olsun ve usb ye bağlamayın
Phoenixi calistirıp NO CONNECTION secin

File ve Open Product a tıklayın

açılan pencereden Telefon Modelinizi Secin ve ok deyin

Flashingve FirmwareUpdate e tıklayın

Cikan pencereden Product Code yazan terin yanındaki kutuyu tıklayıp çıkacak pencereden uygun olanı seçin ve ok a tıklayın (önemli olan cihaza uygun product code)

dikkat türkçe olmalı

ok a tıkladıktan sonra Dead phone USB flashing olan yeri isaretleyip Refurbish yazan yere tiklayın

refurbish e tıkladıktan sonra alttaki pencereler çıkacaktır

cihaz usb den şarj olan cihazsa c6-01 , n97 , E52gibi çıkan uyarıda tamama tıkladıktan sonra usb kablosunu telefon kapalı iken bilgisayara bağlayın yükleme başlasın
(5800 veya 6300 usb bağlanıp açma tuşuna kısa süreli basılıyor
N96 da ise önce usb takılıyo sonra batarya takılıyor)

usbyi taktıktan sonra veya açma kapatma tuşuna bastıktan sonra yükleme başlayacaktır ve alttaki ekran çıktığında işlem tamamdır

usb kablosunu çıkarabilirsiniz telefonlarınıza hardformat atmayı unutmayın
hardformat *#7370#
6300 için *#7780#
umarım faydalı olabilmişimdir birçok anlatımda phoenix ile yükleme hep *file-scan product* kısmından diye verilmiş ben phoenixi kurduğumda *scan product* seçeneği aktif değildi uzun uğraşlar sonucu ben çökmüş c6-01 e phoenix ile bu şekilde yazılım attım:oke: herkese hayırlı forumlar kolay gelsin:evet:

• Beğen
Tepkiler: ugurum45 ve esqalsiz

magic_star

magic_star

Üye
olmuyo bende malesef, yüklenirken son anda hata veriyo, belirtilen dosya bulunamıyor diyo :S

alki58

alki58

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo bende malesef, yüklenirken son anda hata veriyo, belirtilen dosya bulunamıyor diyo :S

doğru yere attınızmı fw dosyalarını ben dede bi defa sorun oldu dosya bulunamadı dedi indirdiğim fwlerde eksiklik vardı ama iinci indirmemde sorunsuz birde cfwleri jafla kurun phoenixle orjinal dosyaları yükleyin cfw de genelde bendede sorun oldu

chaos239

Üye
Kardeş bu telefonu kapatıp açma olayını anlayamadım başka bir bölümde telefonu kapatmaktan bahsetmiyor bende e71 var 500.vs sürüm yüklü 510 sürümü kuracağım phoenixle bi yardımcı olurmusun

maviada221

Üye
hocam büyüksün sana ne kadar tşk etsem azdır sayende tlf nu servise gödermekten kurtuldum tekrar tşk edrim

LeaD3R

LeaD3R

Üye
çok saol hacııııı

3-4 saattir 3.5 atıyodum tel öldü diye Allah senden Razı Olsun

Allah ne muradın varsa versin
çok saol :good: :alkis:oke::op::tşk:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Emeğine sağlık Teşekkürler

Üst Alt