PHOENIX v2010.08.004.41526FULL PROĞRAM VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

ozkan1979

ozkan1979

Üye
tel kapalımı açıkmı olucak

imusidrili

imusidrili

Üye

Ben n97 blac kullanıyorum. Sitenizden indirdiğim h*ckli dosyayı RM-505 dosyasının içine attım. Phoenix programında flashing kısmından sonra "Refurbish" butonuna tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kimse cevap yazmamış ben söyliyeyim telefon açık olmalı ben açık söylenildigi şekilde yaptım oldu

atabey07

atabey07

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Arkadaşlar, benim telefo Nokia 7230. Sanırım yazılımı RM 604.Internetten biraz araştırdım ama emin olamadığım için indiremedim. Türkçe dil sorunu olmayacak şekilde yazılımı nerden indirebileceğim ve dil sorunu olmadan nasıl kullanacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

wertyu5165187

Üye
arkadaşlar e71 nasıl yapılıyor phoneix pc

DeepBLOW

DeepBLOW

Üye
N97 e yükleme yaparken linkteki gibi hata verdi emin olmadığım için devam etmedim. işletim sistemi win7. navifirmden indirdiğim 8 dosyayı program files (x86) /nokia/Phoenix/products/RM-505 klasörünün içine attım fakat hata oldu yardımlarınızı bekliyorum

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler :)

krstom

krstom

Üye
arkadaşım ben herseyi yaptım tmm ama product kod yazan yerde telefon bilgileri yok ne yapcaz bi yardım lütfenn

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkür

aksarayli77

Üye

mmom

Üye
abi nolur yardım edin.programı kurdum.dediğiniz herşeyi yaptım.Ama olmuyor.Phoenixi açarken hata veriyor ve sınıflama yapılamadı gibi bir şey diyor.Sonra yazılımı buluyorum.Rebrush'e tıklıyorum.Biraz gidiyor hata veriyor.5ayrı siteden farklı sürümler indirdim.Hepsi böyle yapıyor.Yardım et!!!!!!!!!!!!!!!Nokiadan yüklerler mi?

STaT!C

STaT!C

Üye
Navifirmle Yazılım Atarken Antivirüsü Devrredışı Bırakın. Ve Vista/windows 7 kullanıyorsanız uyumluluk modunda (vista sp2 modunda) ve yönetici olarak çalıştırı seçerek programı açıp flash atın. Bende de hata veriyordu ama bu dediklerimi yaptıktan sonra sorunsuz kullandım. Aksi takdirde telefonunuz açılmaz ve dead phone flash atmak zorunda kalabilirsiniz.....

neco426

Üye
bu phoneix le eski sürümler de yüklenebiliyormu acaba

kaankeskin2

Üye
yazılım dosyalarını products klasörüne attım. scan product diyorum nokia e72'yi tanımıyor. no product diyor :vur niye???

gecemavisi02

Üye
hocam bunları yaparken tel kapalımı olacak

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Teşekkürler:oke:

samoçam

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

Flaş başarısız. Flaşı tekrar denemek ister misiniz? Firmware güncellemesi başarısız. Flaşı hedef cihaz için hazırlamak mümkün değildir. Kök anahtar'dan ön yükleme kodu veya flaş görüntüleri yanlış olabilir diyor. Firmware güncellemesinde bir hata yaptığınız için bu hatayı vermiş. Onun için tekrar denemeniz gerekiyor.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

flash atarken bu uyarıyı veriyor carpacam duvara valla :-)) telefon kapanınca nokia usb flashing parent driverını yükleyemiyor sonra bu hatayı veriyor bilen varmıdır susturacam yoksa :-))

büyük resim için tıklayın

Üst Alt