haqanguven
Üye
Tamam onu kendin oluşturuyorsun. Tekrar dene bir yerde hata yapıyorsundurrm xxx klasörü yok kendimi oluşturdum ama hata veriyor
Tamam onu kendin oluşturuyorsun. Tekrar dene bir yerde hata yapıyorsundurrm xxx klasörü yok kendimi oluşturdum ama hata veriyor

rica ederim
Bir şekil çözmüştüm bunu ama şuan hatırlamıyorum... Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. sonra aygıt yöneticisine gir orda bak telefonunda soru işaretimi var. telefonun bağlı olsun pc yeyardım edebilecekler ben defalarca flash atıyordum bu yöntemle bir gün sildim sıfırdan kurulum yapmam gerekti bağlantı seçme yerine gidiyorum orda hiç benim modelimi görmüyor bu resimde olduğu gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızne olur yardım edin ne yapabilirim her seferinde dead flash atmak istemiyorum![]()
soru işareti yok abine olur abi yardım et dead flash atmak istemiyorum heprica ederim
Bir şekil çözmüştüm bunu ama şuan hatırlamıyorum... Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. sonra aygıt yöneticisine gir orda bak telefonunda soru işaretimi var. telefonun bağlı olsun pc ye

team id ve şifreni verir misin bakayımsoru işareti yok abine olur abi yardım et dead flash atmak istemiyorum hep![]()
abi team kurulumu uzun mu bende yüklü değilteam id ve şifreni verir misin bakayım

değil. googleye team wiewer yaz arat çıkan sonuca tıkla hemen ticari olmayan şekilde kurabi team kurulumu uzun mu bende yüklü değil![]()
kurulumu yaptım yalnışlıkla ikisi de dedim idimi ve şifremi özelden atarım abideğil. googleye team wiewer yaz arat çıkan sonuca tıkla hemen ticari olmayan şekilde kur

tamamdır kardeşimkurulumu yaptım yalnışlıkla ikisi de dedim idimi ve şifremi özelden atarım abi![]()

Allah razı olsuntamamdır kardeşim![]()

yalnış mı gördüm bilmiyorum yazılım dosyası sadec 3 tane var 8 tane yazılım dosyası olması lazımbirde indirme yarım kalmış
Nokia e6 ya Flash atmak istedim şu resimdeki hatayı verdi.
bulamadım ya e6nın RM kodu neydiKardeş bana nokia e6 nın flash dosyalarını indirebileceğim bir link koyar mısın
çok özür dilerim farketmedim biraz daha arayım bakamResimde gösteriyor RM-609
bişey buldum şu anki yazılımın Bellemi yoksa refresh miRica ederim yoksa. mühim değil başka zaman internette ararım. Allaha emanet olun.