noss_bar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Kolay İş.. Bu Yapmadığım bir şey değil.. restorator türü programlar var.. xml dosyaları kolay.. exe zaten hiç sorun değil.. abimin programı için yapmıştım. ama türkçeye dikkat etmek lazım.. bt uzmanı olmak da şart değil.. ama yapılmayaca bir şey de değil.. yardım dosyaları zaten kolay.. hlp uzantısını her türlü açarsın.. yeni bir sürüm çıkınca ise.. türkçeye çevirdiğiniz dosyaları yeni sürümün içine kopyaladığınız zamanda işlem tamamdır..
Genelde bu tür işler pc ile yapılıyor...yardıma 100% hazırım abi ama pc yok işte olsa emrindeyim
O dosyalar değişirse ne olacak?
o çok zor.. programın nasıl bir tabanla çalıştığı belli.. versiyon numarası olmadığı için sorun yok.. çünkü yasal bir program değil.
seidea bu programı yaparken eklediği sadece yeni çıkan telefonların rm kodu.. başka bir şey değil.. phoexi uzun zamandır kullanıyorsun.. bende kullanıyorum. 2010 yılından beri sadece telefon modellerinin eklendiğini gördüm ve iki üç tane özellik.. belkide biraz daha fazlası.. yeni çıkan verisiyonada onları yaparız ama bunu türkçeye çevirdikten sonra bunu setup paketi haline getiremezsin. çünkü paket içinde 20 ye yakın dosya var. phoenix programı .msi uzantılı yani window installer. fuse programı ve visual c+ programları vs. ama bizim için önemli olan sadece phoenix ve fuse programı gerisi teferruat.. o kadar önemli değil..
ama kolay gerçekten xml dosyaları en kolayı onun editorleri var.. .dll ve .exe dosyaları uğraştırır. bunu belirtim. çünkü program çeviriyorsun kaydediyorsun bu gerçekten zor. ama olmayacak bir şey değil. bunu belirtim.. benim kafama yattı.. zevk aldığım işlerden biri.. ama programı açtığımda açılna br resim var phoenix resmi onu kesin değiştiririm..
Bence çevirmek kötü fikir çünkü hep yeni sürümü çıkıyor.
CFW de yapmak kötü fikir nokia da güncelleme yapıyor bu mudur yani
Arkadaşlar Öyle Bir Çeviri Yapıyoruz ki Noss_bar ve ben.. orijinali yanında halt etmiş.. bekleyin görün.. phoenix kullanmayı bilmeyenler için yada acemilik çekenler için süper bir şey olacak.. 2012 sürümü üzerinde çalışıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?