Philips X800 İçin Oyunlar ve Programlar - Dokunmatik Ekran İçin

Sponsorlu Bağlantılar

totalrecall

Üye
samsung ku 990 oyunlarını dene

underworld_1

underworld_1

Üye
oyun yokmu baska ?

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
arkadaşlar philips x 800 gerçekten güzel bir telefon oyun ve tema yüklenimi gayet basit anlatıyım programı bilgisayaarınıza attın jar formatını şeçinde atın ama sonra telefonunuzdan attığınız dosyanın izerine gidin ve tıklayın ewet e basın ve kurulum başlar bitince kurduğunuz program java da gözükecektir

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
senin sorUna ceVap veriyim bilgisayarına jar formatında yükle orda jar ve jad var sen jara tikliycan sonra bildisayarina yüklenen dosyayi telefonunun her hangi bölümüne at hafiza karti telefen farketmez sonra o dosyayi telefondan bul attigin dosyadadir zaten üzerine tikla kurulum başlar kurdugun program javada gözükür

deeppit

deeppit

Üye
süpersin saol

DeaDSoldieR

DeaDSoldieR

Üye
Arkadaşlar bde x800 var bır yerden oyun dosyası ındırdım ındırdıgım dosyada 100 kadar çalışan oyun vardı tek sorunu yarım ekran çalışmasıydı. NAsıl eklicem o dasyayı yardım edersenız sevınırim. ( dosyayı eklerim xD)

cinhusam

Üye
Başka siteye yönlendirme birde orada uğraş.

deeppit

deeppit

Üye
arkadaşlar x800 için kamera ile ilgili bi program varmıı ?? (Bu arada x800 dehşet bir telefon ama eksiklikleri var :( ..)

recep288

recep288

Üye
telde evet çok eskik yönler var v13 çıkmış duyduğum kadarıyla yükletmek gerek başarıdan. ama yine duyduğuma göre 70 lira istiyolarmış..

battalgazi16

battalgazi16

Üye
sağol emeğine sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler arkadaşlar

sadoko1

sadoko1

Üye
tşkler

esir_6158

Üye
şu gitar proğramını indiremiyorum yardımcı olurmusunuz

alican2011

Üye
SU X800BİRLİK GÜVENLİ Mİ:allalla:

----------Eklendi @ 19:37:26 ---------- Yazıldı @ 19:12:01 ----------

x800 birlik sitesine sakın girmeyin oyun filan yok:off: üye olduma bin pişmanım:vur bide oyun yok nerde diye mesaj yazanlara kötü söz sarfedmişler

----------Eklendi @ 19:40:08 ---------- Yazıldı @ 19:37:26 ----------

x800 birlik sitesinde oyun filan yok adam kandırıyolar üye edip:off:

----------Eklendi @ 19:41:12 ---------- Yazıldı @ 19:40:08 ----------

:off::off::off::off::off::off::off::off::off:

Üst Alt