Philips X800 İçin Oyunlar ve Programlar - Dokunmatik Ekran İçin

Sponsorlu Bağlantılar

OgzN

OgzN

Üye
    Konu Sahibi
Philips X800 İçin Oyunlar ve Programlar - Dokunmatik Ekran İçin
Oyunlar

İndir

İndir

İndir

Programlar
MToolbox

İndir

Guitar Trainer

İndir

Trippo(tm) - Translation Tool

indir

Snaptu

İndir

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, ilke ve memet9218

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Oyunlar için sağol :good:
Paylaşımlarının devamını dilerim :cool

CrazySh4rk

Üye
Ya Bende Philips X800 Telefon var fakat burası hariç ne bir oyun ne bir program bulabildim temada bulamıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz??

mrtsrdr

mrtsrdr

Üye
son program çalışmayorrrr:(:(:(:(@:@

omer_yali

Üye
:agla iyi günler arkadaşlar bedede bir x800 var iki hafta oldu alalı ve hiçbir içerik bulamadım ve çok üzgünüm bazen telafonu aldığıma pişman oluyorum lütfen içerik tedarik eden olursa paylaşsırsa eminim diğer arkadaşlarda memnun kalacaktır.Şimdiden yükleyeceğiniiz içerikler için teşekkürler.:)

nemesis6107

Üye
zaten tema yoq x800 göre ama zedge.com da telefona özel wallpaperslar warr telin modelini yazıosnz we çıkıo bnde 100 yaklaşk warrr her zewke göre fln:D

çaçapa

Üye
bende de x800 var arkadaşlar oyunları indirdikten sonra nasıl yükleme yapacağız dosyayı nereye atıcam

yigitmert

Üye
beyler bişi sorucam bende x800 var ama hic bir türlü javayı calıstırmıyor acaba bunun sebebi ne olabilir simdiden tşk ler

duygusuz_artist

Üye
bu x 800 için msn programı varmı varsa hangisi yardımcı olurmusunuz ?????

caner_berber85

Üye
beyler bendede var ama nasıl çalıştığını bir türlü bulamadım çalıştıran arkadaşlar varsa bizede anlatsınlar

Saybork

Üye
Güzel Paylaşım

metbed

Üye
bu telefonu tavsiye etmiyorum çok pişmanım. o kadar çok kötü yönü varki saymakla bitmez. tiksindim resmen ya. dokunmatik ekran sorunlu, işletim sistemi rezil, wap browser rezalet olmakla birlikte hem ayarlanamaz olması ve dil pakedinin türkçe olmaması dahada güzel. bu telefonu ALMAYIN!!!

mrtsrdr

mrtsrdr

Üye
Arkadaşlar x800 için oyun program teknik destek hepsi burada

s_datron

Üye
merhaba arkadaşım x 800 ü yeni aldım telefonla ilgili hiçbirşey bilmiyorum.Oyun tema ve program nasıl bulabilirim ve nasıl yüklerim?bana yardım edebilirmisin lütfen?

ÇELEN

Üye
Slm arkadaslar javayı calıştırmak icin telefonu bılgısayara takınca kart ve telefon dosyaları gelıyor.telefon dosyalarından ofter dosyasını acın ve ıçınde ebook dosyasını goreceksınız.oraya atın ve oyunu kur. Kendısı otomatıkman kuruyor ve telefonun java oyunlarının bulundugu yere atıyo..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar java oyununu.bilgisayara telefonu takınca telefonunu kendı dosyalarında ofter dosyasını acın ve ebook dosyası cıkacak.ama ebook dosyasına atmayın.sadece oyunu ofter dosyasına atmanız yeterli.oyunu kur dedıgınde zaten otamatık olarak calıstırıyo.daha sonra oyun oynıyacak olursanız dırekmen eylence ve oyunlardan gırın cunku kendısı oyunu ıcıne kaydedıyor...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar telefonunda sorun yasayanlar varsa telefonu aldıgı yere hemen gotursun ve yenı yazılım yukletsın.benım telefon da dokunmatık calısmıyodu,sebeke cekmıyodu,java oyunlarını acmıyodu,mp4 calmıyodu..hemen aldıgınız yere bas vurun ve garantılıyse garantıye gonderın ve yenıden yazılım yukletın....

adebisi55

Üye
ya arkadaşlar bende aldım çok memnunum telefondan ama
oyunlar paralı e haliylede benim hattım köntörlü free yazıyo sitede ama 3 dolardan başlıyo oyun fiyatları

fatihcik

Üye
yaaa benim telefon xenium ne yaparız

***EDİT***

MADAGASKAR

Üye
Pilips 909k drayvır arıyorum arkadaşlar

dj_hakan_ankara

Üye
buyrun arkadaşlar x800 50 100 tane oyun

uSuLca

Üye
Arkadaşlar X800 ile ilgili her türlü oyun program video vs için buyrun..

Birkaç örnek Size..>>>>>
Daha Fazlası ve herşey için..

Üst Alt