Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Philips X800 İçin Oyunlar ve Programlar - Dokunmatik Ekran İçin
Sponsorlu Bağlantılar
taygun123456
Üye
tesekuurler
SAMSUN555555
Üye
arkadaşlar bendede x800 var çok memnunum.msn olarak e-budy sitesine giderek oradan msn açabilirsiniz..ayrıca jar formatlı dosyaları kurup çalıştırabilirsiniz.bende oyun ve uygulamalar mevcut..chat bile yapmak mümkün.
sercio1
Üye
zegde.com a girin 2880 adet walpapaers var x800 için katagorili
BUYRUN LİNK :
ben x800 den resim atamıyorum pc ye cünki usb girişini pc görmüyor cd istiyor ama cd de yok netten indircek yer bulşamadım bilen varsa bana yardımcı olabilirmi
orsen45
Üye
arkadaşım ellerine sağlık oyunları indirdim inşallah x800 de çalışır.şimdiden teşekkürler
derwish__29
Üye
arkadaşlar hafıza kartrındaki other dosyasına atın dosyayı sonra telfondan girip o klasördeki dosyanın üstüne gelince kur seçenegi çıkıo tıkladığınzda telefon kuruo kndi kndine be yaptım elktronk kitap program filan gayet güzel çalışıo
Bunları (.jar uzantılı dosya, program vs.) indirip others(yani diğerleri) klasörüne atın. Telefondan diğerlerine girip üstüne tıklayın ve hafıza kartına yükleyin çalışacaktır.
ata_1986
Üye
Eline Sağlık
ates06
Üye
aksakritim35
Üye
bende samsung m8800 kanka msn yükledim inndir.com dan cok güzel javası olan herkes kullanabilir
yyigitsoy
Üye
Teşekkürler kardeşim...
black_fatih
Üye
ya mrb bende x800 varda bnde de aynı sorunlar oluyo tema felan bulamıyorum nerden bulabılırım
alpimondi
Üye
X800 İçin tema var mı arkadaşlar ?
facacan
Üye
Paylaşım için sağol...
denizo
Üye
yawwww walla ya ben netten anlamıyom yada olmuyo bi türlü x 800 e tema ve oyun yükleyemedimm helal olsun bana
rapexx
Üye
kanka msn muhteşem bir program kullanmanızı tavsiye ederim