Philips X800 İçin Oyunlar ve Programlar - Dokunmatik Ekran İçin

Sponsorlu Bağlantılar

taygun123456

Üye
tesekuurler

SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
arkadaşlar bendede x800 var çok memnunum.msn olarak e-budy sitesine giderek oradan msn açabilirsiniz..ayrıca jar formatlı dosyaları kurup çalıştırabilirsiniz.bende oyun ve uygulamalar mevcut..chat bile yapmak mümkün.

sercio1

Üye
zegde.com a girin 2880 adet walpapaers var x800 için katagorili
BUYRUN LİNK :

burn_of_extreme

Üye
nasıl iniyo bu ya

brk41

Üye
bUNLARI NASIL TELEFONA ATICAZZ? lÜTFEN YARDIM EDİN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

hltcns

Üye
çok saolun hersey ıcın

ABK DESİGN

Üye
indiremedim beyler yardım edin..

gbyusuf

Üye
ben x800 den resim atamıyorum pc ye cünki usb girişini pc görmüyor cd istiyor ama cd de yok netten indircek yer bulşamadım bilen varsa bana yardımcı olabilirmi

orsen45

Üye
arkadaşım ellerine sağlık oyunları indirdim inşallah x800 de çalışır.şimdiden teşekkürler

derwish__29

Üye
arkadaşlar hafıza kartrındaki other dosyasına atın dosyayı sonra telfondan girip o klasördeki dosyanın üstüne gelince kur seçenegi çıkıo tıkladığınzda telefon kuruo kndi kndine be yaptım elktronk kitap program filan gayet güzel çalışıo

bakeba

Üye
beyler bendede var ama nasıl çalıştığını bir türlü bulamadım çalıştıran arkadaşlar varsa bizede anlatsınlar
Bunları (.jar uzantılı dosya, program vs.) indirip others(yani diğerleri) klasörüne atın. Telefondan diğerlerine girip üstüne tıklayın ve hafıza kartına yükleyin çalışacaktır.:oke:

ata_1986

ata_1986

Üye
Eline Sağlık

ates06

Üye
:agla

aksakritim35

Üye
bende samsung m8800 kanka msn yükledim inndir.com dan cok güzel javası olan herkes kullanabilir

yyigitsoy

Üye
Teşekkürler kardeşim...

black_fatih

Üye
ya mrb bende x800 varda bnde de aynı sorunlar oluyo tema felan bulamıyorum nerden bulabılırım

alpimondi

Üye
X800 İçin tema var mı arkadaşlar ?

facacan

facacan

Üye
Paylaşım için sağol...

denizo

Üye
yawwww walla ya ben netten anlamıyom yada olmuyo bi türlü x 800 e tema ve oyun yükleyemedimm helal olsun bana :(

rapexx

Üye
kanka msn muhteşem bir program kullanmanızı tavsiye ederim

Üst Alt