Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
***PeS2o1o v1.1 YeNİ sÜRÜm(UEFA LİG ve AVRUPA MODU eKLeNDi) ***
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C.RON@LDO
Üye
Konu Sahibi
***PeS2o1o v1.1 YeNİ sÜRÜm(UEFA LİG ve AVRUPA MODU eKLeNDi) ***
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ALTERNATİF 2 :
ALTERNATİF 3 :
trojan15
Üye
bu oyunu nası atacaz???
djsalih91
Üye
tşk
C.RON@LDO
Üye
Konu Sahibi
İP SUİT ile atabilirsin.
shantilas
Üye
Nasıl yükleyebileceğimizi daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim..
Teşekkürler.
seneryoruk
Üye
Cydiayi yapılmış,3.1.3 surumlu 3gs ye nasıl atabilirim?
İ tunesten mı atmam lazım ?
Resimli anlatimli paylaşım yaparsanız bir çok arkadas faydalanmış olur.
Şimdiden TSK. Ederim.
Revengeful
Emekli Yönetici
Eline sağlık
C.RON@LDO
Üye
Konu Sahibi
kardeşim normal indirdiğiniz RARDAN PAYLOAD dosyası çıkacak onu sürükle İTUNES e at . daha sonra cihazı bağlayıp SYNC et ve telefona gir oyna
elizkundura
Üye
rar cıkıyor söledigin gibi içinde poyload cıkıyor ama süürükleyince olmuyor itunese girmiyor
Mertolozzi
Üye
Güzel paylaşım saol
C.RON@LDO
Üye
Konu Sahibi
nasıl atılmıyor anlamadım İTUNES sürümün ne senin son sürümmü ?farklı uzantılı 2 link daha ekliyorum ilk başlığa onları dene birde.
C.RON@LDO
Üye
Konu Sahibi
bu konuyu defalarca açan arkadaşlar bi araştırıpta öle açın size zahmet.
carantinas
Üye
winscp uygulamasını arastırıp o sekilde atabilrsiniz arkadaslar bu arada oyunda ne gibi yenilikler var mesela suanki pes de spiker konusması yok .. bunda var mı ?
derbeder_37
Üye
hocam 5530 xm çalışıyormu
C.RON@LDO
Üye
Konu Sahibi
çalışmaz kardeşim sadece İPHONE bölümü burası.... oyunda arayüz değişimi çok güzel yapılmış .Şampiyonlar ligi eklenmiş spiker yok. oyunun hassesiyeti artmış yani oyuncuların esnekliği . stada giriş kadro dağılımı vs herşey güzel yapılmış yani.
carantinas
Üye
evy sagol deniyecem ama spikersiz tadı cıkmıyor
elizkundura
Üye
ben oynadım ve bence en iyi futbol oyunlarından mesela bence fifadan sonra gelir ama playstaiona en yakın oyun diyebilirim diger peseten dahha iyi ve gercekçi
C.RON@LDO
Üye
Konu Sahibi
evet tamamen öle playstationa oyun yakın yapılmış özellikle TURKCELL SUPER LİG deki GALATASARAY da oynayan JO nun saç yapısına dikkat fiziki özelliklerde benzetilmiş. Kadrolar son transferler çok güzel yani.
kemal28
Üye
Ellerine Sağlık Çok güzel bir paylaşım..
Teşekkürler..