Dostum denemekte fayda var. Sadece apk'yı yükleyin oyunu açın eğer uygun değildir derse uymaz. wifi ile sd çekmeye başlarsa çalışıyor demektir. Sd yi sonra çekersiniz
kardeş ben beceremedim ya. hep apk yükler sd sini kendini yükletirdim. dediğini yaptım. önce apk yı indirdim telefona. kurdum. çıktım oyundan. sonra sd sini dediğin klasöre attım yine girdi download error verdi. bi yardımcı olur musun.
kardeş ben beceremedim ya. hep apk yükler sd sini kendini yükletirdim. dediğini yaptım. önce apk yı indirdim telefona. kurdum. çıktım oyundan. sonra sd sini dediğin klasöre attım yine girdi download error verdi. bi yardımcı olur musun.
Yüklediğin oyun uyarlandığı ekran çözünürlüğüne göre kendini açacağı için kesinlikle küçük olacaktır. Eğer tabletinde pc de ki gibi ekran çözünürlüğü düşürme varsa oyunun desteklediği ekran çözünürlüğüne düşürerek açarsan tam ekran olacaktır.
Eset ne konuda uyari veriyor? Bir de screenshot koyabilirsen bende ona gore onlem alayim. Binlerce kisi indirmis bi sorunla karsilasmamis. Kendi cihazim da bile var.