Dexter Morgan
Üye
-
Konu Sahibi
-
1-Bataryayı bitir sonra %100 e kadar şarj doldur öyle kullanacaksın
2-Windows e-posta alacaksın benim tavsiyem daha önceden akıllı telefon kullanmadım dedin telefonu açtığında kayıt ol geliyor oradan yaparsın
3-Kısayol programları batarya yüzde proğramı nokianın programlarını ve bazı Microsoft programı
4-eğer alt yazı not dosyası şeklinde ise açmıyor filmin üstüne yazılmışsa sorunsuz izlersin
5-Mix radio çevrim içi,çalışıyor yeni güncelleme ile radyo geleceği söylendi 620 dahil mi hatırlamıyorum ama vardı
6-ben ekstradan yeni aldım lumia620 onun şarzı 920yw göre dah tasarruflu yani 2gun rahat gıdıyor ama bataryayı nasıl kullanman gerekiyor bilmen lazım bu da forumdan konu olarak var.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Arkadaşımız muhtemelen yanında altyazı dosyası olan filmleri kastetti.
O yüzden şu an altyazılı film izleyemez.
Bir de Lumia 620'ye fm radyo gelmeyeceği belirtildi. (İnternet radyosu kullanmaya devam edecek)
Diğerlerine ise güncelleme ile verilecek.
1-Bataryayı bitir sonra %100 e kadar şarj doldur öyle kullanacaksın
2-Windows e-posta alacaksın benim tavsiyem daha önceden akıllı telefon kullanmadım dedin telefonu açtığında kayıt ol geliyor oradan yaparsın
3-Kısayol programları batarya yüzde proğramı nokianın programlarını ve bazı Microsoft programı
4-eğer alt yazı not dosyası şeklinde ise açmıyor filmin üstüne yazılmışsa sorunsuz izlersin
5-Mix radio çevrim içi,çalışıyor yeni güncelleme ile radyo geleceği söylendi 620 dahil mi hatırlamıyorum ama vardı
6-ben ekstradan yeni aldım lumia620 onun şarzı 920yw göre dah tasarruflu yani 2gun rahat gıdıyor ama bataryayı nasıl kullanman gerekiyor bilmen lazım bu da forumdan konu olarak var.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Arkadaşımız muhtemelen yanında altyazı dosyası olan filmleri kastetti.
O yüzden şu an altyazılı film izleyemez.
Bir de Lumia 620'ye fm radyo gelmeyeceği belirtildi. (İnternet radyosu kullanmaya devam edecek)
Bkz. http://www.maxicep.com/windows-phon...ksikligi-degilmis-800611.html?highlight=radyo
Diğerlerine ise güncelleme ile verilecek.
batarya kalibrasyonu nasıl yapacagım?
- - - Eklendi - - -
şöyle birşey duydum suan kullandıgım mail adresi yaklasık 10 senelik(hotmail).Bununla aktivite ettiğimde rehberde şaçma sapan isimler çıkıyormuş sorun olurmu?
- - - Eklendi - - -
şöyle birşey duydum suan kullandıgım mail adresi yaklasık 10 senelik(hotmail).Bununla aktivite ettiğimde rehberde şaçma sapan isimler çıkıyormuş sorun olurmu?
Bence hiç uğraşma baştan bir Outlook hesabı al onu tanımla Hotmail ide yanına eklersin ben öyle yaptım tavsiye ederim
- - - Eklendi - - -
Yıllarca rehberde sadece sim kişilerini görmeye alıştığın içinde onların arasında birden bire fazladan onlarca kişiyi görünce bir tuhaf hissedeceksin. (Hotmail/MSN ve bağlı Facebook kişilerin de içeri aktarılacak ve simdekilerle birlikte görülecek)
Önceleri bunu yadırgayabilirsin ama sonra alışıyorsun.
Hatta rehberden herkese ulaşmak güzel oluyor.
Bir de unutmadan hem sim'de kayıtlı olup hem de msn ve facebook'unda bulunan kişiler; rehberde farklı kişiler gibi çıkarsa, ilişkilendirme yoluyla birleştirebilirsin (Zincir şeklinde bir simge var). Bu farklılık genellikle bir kişinin simde farklı, msnde farklı, facebookta farklı adla kayıtlı olmasından kaynaklanıyor. Zaten telefon o kadar akıllı ki, bazılarını farklılığına rağmen anlayıp birleştiriyor. Yapamadıklarını birleştirmek sana kalıyor. Böylece kişinin simdeki bilgisinin altında facebook ve msn bilgileri de eklenmiş oluyor.
Benden tavsiye "sakın alma" ! Bak daha öncede yazmıştım yine söylüyorum 620 pişmanlıktır. Gerçekten almaya değecek bir telefon değil. Resmen 3. sınıf muamele görüyor telefon. Yok anakartı iyiymiş, ekran kartı iyiymiş geçin bunları. Oyunlar 1 gb ram istiyor, 512 mb lik telefonda her şey en yükseği olsa ne olur ? Al bak sana örnek, http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/n-o-v-a-3-cok-yakinda-geliyor-beyler-810080.html yeni çıkan bir oyun ve tabiki 1 GB ram istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?