Performans bilgisayarlarından hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4344175]
kaçırmayın derim indirim yarın son gün lenovoda iyi markadır.Yorumları okuyun herkes memnun kaçırmayın bu fiyata böyle bir işlemci ve 1.sınıf ekran kartlı notebook bulmak çok zor :)
[/QUOTE]
Kısa süre içerisinde karar vermek zor olacak. Lenovoyu hiç düşünmemiştim.

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4344448]
bence kaçırmayın lenovoda iyi bir markadır.yorumları okuyun herkes çok memnun
[/QUOTE]
Hocam iyidir bilirim eski işyerimde lenovo kullanmıştım, hemde baya eski bi laptop olmasına rağmen fiziksel yapısı çok güzeldi, dayanıklı bir cihazdı. yanlız konu performasn olunca asus, dell ve özellikle samsung'dan caymak istemyorum. güzel ikir ve yorumların için çok ok teşekkürler ayrıca

futbol123

futbol123

Üye
Hocam iyidir bilirim eski işyerimde lenovo kullanmıştım, hemde baya eski bi laptop olmasına rağmen fiziksel yapısı çok güzeldi, dayanıklı bir cihazdı. yanlız konu performasn olunca asus, dell ve özellikle samsung'dan caymak istemyorum. güzel ikir ve yorumların için çok ok teşekkürler ayrıca
samsung tan ve dell den performans beklemeyin dell in %80 kullandığı ekran kartı gt525m dir samsung içinde bu geçerli asusların fiyatı çok yüksek zaten içlerinden en iyisi f/p olarak lenovo

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4345025]
hala ders çalışıyor :D
[/QUOTE]
şaka bir yana, genç arkadaşların teknolojik tespit ve tercihlerine her zaman itibar ederim. Biz malum o heyecanı kaybetmiş olabiliriz, bazen genç arkadaşlardaki o heyecanı görünce imreniyorum. Ve çok isabetli tercihler yapıyorlar, senin tavsiyelerin gibi. Dilediğin zaman yönlendirmeni yapabilirsin;)

NeoV

Üye
Gençlerin tavsiyelerine önem veriyosan beni dinle. :) Benim tercihim her zaman Casper olmuştur. Kur değeri hep 1.19 ve yerli üretici. Uygun fiyatlı çok güzel laptoplar var. İki tanesini fiyatı ile yazayım.

-Casper Nirvana CN.TKI-2450A(Beyaz ve çok şık.)
İşlemci: Intel Core i5-2450M işlemci(2.50Ghz Turbo Boost teknolojisi ile 3.10Ghz .) 3MB akıllı bellek.
Ram: 8 Gb Ddr3
Harddisk: 500 Gb
Ekran kartı: 2GB Ati readon hd 6610 switchable
Ekran: 15.6 HD LED
Fiyat: 2436 TL Teknosa Turuncu Kart İle 1559 TL
-Casper Nirvana CN.TKI-2670C(Siyah üsttekinden daha iyi)
İşlemci: İntel Core i7-2670QM(2.20 Ghz İntel Turbo Boost ile 3.10Ghz) 6 mb akıllı bellek
Ram: 8Gb
Harddisk: 500 gb
Ekran Kartı: 2Gb ati readon hd 6610 switchable
Ekran: 15.6" HD LED
Fiyat: 2732 TL Teknosa Turuncu Kart İle 1749 TL
İki bilgisayarda 8 cell bataryalı.

Sana küçük bir bilgi: Oyuna önem veriyorsan İ3 ve İ5 işlemciyi bir kenera atmalısın. Intel kendi testinde İ7'nin en iyioyun performansını verdiğini söyledi. :)

futbol123

futbol123

Üye
Gençlerin tavsiyelerine önem veriyosan beni dinle. :) Benim tercihim her zaman Casper olmuştur. Kur değeri hep 1.19 ve yerli üretici. Uygun fiyatlı çok güzel laptoplar var. İki tanesini fiyatı ile yazayım.

İşlemci: Intel Core i5-2450M işlemci(2.50Ghz Turbo Boost teknolojisi ile 3.10Ghz .) 3MB akıllı bellek.

İşlemci: İntel Core i7-2670QM(2.20 Ghz İntel Turbo Boost ile 3.10Ghz) 6 mb akıllı bellek

Sana küçük bir bilgi: Oyuna önem veriyorsan İ3 ve İ5 işlemciyi bir kenera atmalısın. Intel kendi testinde İ7'nin en iyioyun performansını verdiğini söyledi. :)
casper en çok arıza veren markalardan biri gösterdiğin laptopların ekran kartı düşük :)

akondd

akondd

Üye
şiddetle ASUS öneririm hem sağlamlık hemde satış sonrası servis hizmeti çok ii garantide kesinlikle sorun yaşamazsın

----------Eklendi @ 23:14:27 ---------- Yazıldı @ 23:11:46 ----------

senin önerdiğin modeller sadece şuan teknosa da var başka hiçbiryer satmıyor kampanyalı ürün garantilerinde kesinlikle sorun çıkar ve tabi casper olması da cabası :)

NeoV

Üye
Tehlike ";4345495][COLOR="DarkRed' Alıntı:

casper en çok arıza veren markalardan biri gösterdiğin laptopların ekran kartı düşük :)
[/COLOR]

Her bilgisayarı değil. O biraz şans işi aslında. Ben 5 yıldır kullanıyorum hiç arıza yoktu. :) Ekran kartları bit bakımından mı kötü? :)

Türe

Türe

Üye
asus ya da toshiba

futbol123

futbol123

Üye
Her bilgisayarı değil. O biraz şans işi aslında. Ben 5 yıldır kullanıyorum hiç arıza yoktu. :) Ekran kartları bit bakımından mı kötü? :)
tabi casper kullananların 10da 8 i memnun değil 6610 diye ekran kartı yok o kart muhtemelen hd6630 dur oda 128bit ama düşüktür.:)

NeoV

Üye
6610 Yazıyor burda. Tekrar kontrol ettim. :S

hilerious

Üye
    Konu Sahibi

Fiyat: 2436 TL Teknosa Turuncu Kart İle 1559 TL
Fiyat: 2732 TL Teknosa Turuncu Kart İle 1749 TL

Casper konusunda ülkede değişik algılar var, aslında yerli üreticileri desteklemekg erekiyor fakat ucuzluğunun faturasını tasarımlara ve malzeme kalitesine kesmemeliler. 2500 tl lil cihazları bile donanımları harika olmasına rağmen plastik faciası kusura bakmasınlar.

işlemci konusunda ise i5 de bazı sistemlerde iyi sonuç veriyormuş.

çok teşekkürler kıymetli fikirlerin için her zaman yaz lütfen

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4345495][COLOR=DarkRed][SIZE=3] casper en çok arıza veren markalardan biri gösterdiğin laptopların ekran kartı düşük :)[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] arıza konusunda bişey diyemeyeceğim' Alıntı:
----------Eklendi @ 23:27:03 ---------- Yazıldı @ 23:26:25 ----------

[/COLOR]
şiddetle ASUS öneririm hem sağlamlık hemde satış sonrası servis hizmeti çok ii garantide kesinlikle sorun yaşamazsın

senin önerdiğin modeller sadece şuan teknosa da var başka hiçbiryer satmıyor kampanyalı ürün garantilerinde kesinlikle sorun çıkar ve tabi casper olması da cabası :)

Asus zaten listemi zorluyor, Samsung konusunda ne düşünüyorsunuz?

----------Eklendi @ 23:27:46 ---------- Yazıldı @ 23:27:03 ----------

garanti ve teknik servis benim için olmazsa olmaz. araştırmalarımda en az şikayetin Samsung laptoplarından geldiğini gördüm

NeoV

Üye
Samsung ve Asus. Dur sana bir asus pc önereyim. :)

----------Eklendi @ 23:44:14 ---------- Yazıldı @ 23:40:56 ----------

-Asus N55SF-S1278V
işlemci: İntel core i7-2670QM işlemci
Harddisk: 750 gb
Ekran kartı: Nv555 2gb ekran kartı. Hiç duymadım bir araştırmak lazım.
Fiyat: 2679 TL

futbol123

futbol123

Üye
Samsung ve Asus. Dur sana bir asus pc önereyim. :)

----------Eklendi @ 23:44:14 ---------- Yazıldı @ 23:40:56 ----------

-Asus N55SF-S1278V
işlemci: İntel core i7-2670QM işlemci
Harddisk: 750 gb
Ekran kartı: Nv555 2gb ekran kartı. Hiç duymadım bir araştırmak lazım.
Fiyat: 2679 TL
çok pahalı o fiyata monster laptop alırsın oyun canavarı

NeoV

Üye
Bulacam kararlıyım! :D

Üst Alt