Performans bilgisayarlarından hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
Performans bilgisayarlarından hangisi?
Arkadaşlar merhaba. Yıllardır Hp marka laptop kullanıyorum, artık değiştirmeyi düşünüyorum. Ürün detayları konusunda biraz takıntılıyım. Önceliklerin ürünün fiziksel yapısı ve performansı. Aklımda bazı markalar var ama sizden öncelikle marka sonrasında model tavsiyeleri alacağım..Bir araştırma yaptım, mesela oyun için Msi, ancak oyuncak gibi duruyor modeller,masama yakışmayacaktır. Ofisimde laptopun ciddi bir hava yaratması gerekiyor. Diğer beklentilerim için ise dikkatimi çeken modeller var, zamanla yazacağım. İşlemci ve ekran kartı önemli.
Sizin, benim yukarıdaki ihtiyaçlarıma karşılıktavsiyeleriniz neledir? öncelikle şunu da sorayım, şu markalar arasında araştırma yapıyorum, sizce uygun mu? eklemek itedikleriniz ya da çıkarmak istedikleriniz var mı?

-Hp
-Toshiba
-Samsung
-Asus

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yerinde olsam ASUS bakardım :)

covar

covar

Üye
bende asus dan yanayım

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
yerinde olsam ASUS bakardım :)

Dostum geçen tekno marketlerde asus dahil markalara şöyle bir göz attım, asusla ilgili ciddi tavsiyeler var. Ama tasarımlarından sanki biraz zayıflık var.

bütem 2500-3200 tl arası. O kadar farklı modeller var ki, ufak ufak detayları ben değerlendiremedim, dediğim gibi uzun zamandır ayrıyım laptop teknolojisinden. Mesela ekran kartı olarak ati ya da nvidia'dan tavsiyeleriniz var mı?

Bir de sadece dizüstü olarak Samsung hakkında ne düşünüyosunuz? (özellikle dizüstü dememin sebebi diğer ürünlerini biliyor ve kesinlikle çok beğeniyor olduğumdan)

----------Eklendi @ 10:30:16 ---------- Yazıldı @ 10:28:56 ----------

bende asus dan yanayım
Çok teşekkür ederim, baya yol katedeceğim gibi görünüyor.

Satış sonrası teknik destek olarak asus nasıl bir marka. İşlemci, ekran kartı, ssd, ram...vs gibi konularda nelere dikkat etmeliyim sizce?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şu an dersteyim fazla yazamıyorum :ehe
Gece yazarım :)

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
şu an dersteyim fazla yazamıyorum :ehe
Gece yazarım :)
sevindim buna, öğrenci olmana tabi:) öğrenciler kadar teknolojiyi iyi takip edebilen başka grup yoktur heralde:)

bilgi paylaşımına inanıyorum, bu verileri internete bırakıyoruz ve başkaları da yararlanıyor. Ürünü seçip alınca inceleme bile yapıp koyacağım buraya:) ona göre yorumlarını bekliyorum katkın olacaktır;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sevindim buna, öğrenci olmana tabi:) öğrenciler kadar teknolojiyi iyi takip edebilen başka grup yoktur heralde:)

bilgi paylaşımına inanıyorum, bu verileri internete bırakıyoruz ve başkaları da yararlanıyor. Ürünü seçip alınca inceleme bile yapıp koyacağım buraya:) ona göre yorumlarını bekliyorum katkın olacaktır;)
ben de yeni alacağım. Tesadüf oldu :ehe

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
asus iyidir bende kullanıyorum şuan n53sn kasa tipinden sx202v bir bak derim genel olarak multimedia klasmanından bir ürün olmasına rağmen güclü bir donanım oluşturmuşlar
i7 2630qm işlemcisi 640 gblik bir hdd si 2 gb 128 bitlik bir ekran kartı ile altından kalkamadığı bir şey yok alalı 2 ay kadar oldu o zaman bayağı araştırmıştım. 1850 tlye almıştım ben ucuza denk getirmiştim şimdi 2400 civarında dolanıyor fiyatı öğrenmek istediğin detayları sorarsan söyleyebilirim. :)

----------Eklendi @ 15:18:30 ---------- Yazıldı @ 15:08:35 ----------

asus iyidir bende kullanıyorum şuan n53sn kasa tipinden sx202v bir bak derim genel olarak multimedia klasmanından bir ürün olmasına rağmen güclü bir donanım oluşturmuşlar
i7 2630qm işlemcisi 640 gblik bir hdd si 2 gb 128 bitlik bir ekran kartı ile altından kalkamadığı bir şey yok alalı 2 ay kadar oldu o zaman bayağı araştırmıştım. 1850 tlye almıştım ben ucuza denk getirmiştim şimdi 2400 civarında dolanıyor fiyatı öğrenmek istediğin detayları sorarsan söyleyebilirim. :)

USAForever

USAForever

Üye
Toshiba , 3yıldır 8gb lık hafızana kartına format atıyorum , bana mısın demiyor

bence En Kaliteli mal Toshiba , zaten Brooklyn'de panoları süslüyor.

legend5858

legend5858

Üye
Tabiki Asus :) Toshibada kaliteli fakat verdiği özelliğe göre çok fazla pahalı.Ekran kartında ise bit değerine bak 128 bitten aşağı alma oyun konusunda çok sıkıntı yaşarsın.Eğer ekran kartı ati mobility ise 2. rakamına bak.Örneğin hd 5650 ile 6370.. 6370 rakam büyüklüğü sebebiyle iyi görünebilir fakat yeni oyunlar için vasat performans sergiler.5650 ise gerçekten oyun canavarı şuan açmadığı oyun yok bende :) high özellikte.128 bit değeride var.

futbol123

futbol123

Üye
ne amaçlı kullanıcaksınz oyun film internet?

hilerious

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 15:18:30 ---------- Yazıldı @ 15:08:35 ----------

çok güzel bilgiler vermişsin, zaten sorun detaylardaki detaylarda. şimdi işlemcide iki laptopta aynı şeyler yazıyo ama ufa bi detayla büyük bir fark oluşuyor. O fiyata denk getirmek zaten bana nasip olmaz eminim:)

ona alternatif marka ve model ne dersin?

----------Eklendi @ 01:28:06 ---------- Yazıldı @ 01:27:12 ----------

Toshiba , 3yıldır 8gb lık hafızana kartına format atıyorum , bana mısın demiyor

bence En Kaliteli mal Toshiba , zaten Brooklyn'de panoları süslüyor.
Hocam toshiba eyvllah listeye yazdım ama kusura bakmasın tasarım konusunda sınıfta kalıyor. doğru muyum?

----------Eklendi @ 01:29:42 ---------- Yazıldı @ 01:28:06 ----------

Tabiki Asus :) Toshibada kaliteli fakat verdiği özelliğe göre çok fazla pahalı.Ekran kartında ise bit değerine bak 128 bitten aşağı alma oyun konusunda çok sıkıntı yaşarsın.Eğer ekran kartı ati mobility ise 2. rakamına bak.Örneğin hd 5650 ile 6370.. 6370 rakam büyüklüğü sebebiyle iyi görünebilir fakat yeni oyunlar için vasat performans sergiler.5650 ise gerçekten oyun canavarı şuan açmadığı oyun yok bende :) high özellikte.128 bit değeride var.
İşte aradığım yorum buydu, detaylar çok önemli çok çok teşekkür ederim. Şİmdi bakıyorum 1gb lik ekran kartı 2 gb den pahalı, sebebini bilemediğim için telaşa düşüyorum. Mesela asusun bir modelinde hd 6370m ekran kartı var ama mesela ben araştırıken bit olayına hiç bakmamıştım. Şİmdi demekki buna da dikkat edeceğiz

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
ne amaçlı kullanıcaksınz oyun film internet?
arkadaşım performans amaçlı, grafik pogramları ve son dönem oyunlar...Sadece performans için çok cihaz var ama ekran kalitesi, satış sonrası destek...vs gibi konularda önemli.

futbol123

futbol123

Üye
arkadaşım performans amaçlı, grafik pogramları ve son dönem oyunlar...Sadece performans için çok cihaz var ama ekran kalitesi, satış sonrası destek...vs gibi konularda önemli.
kesinlikle bu laptop u tavsiye ederim 1.sınıf ekran kartı var bütün güncel oyunları sorunsuz oynarsınız bu pazar bitiyor indirim kaçırmayın yoksa 2 hafta beklemek zorunda kalırsınız :)

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4340761]kesinlikle bu laptop u tavsiye ederim 1.sınıf ekran kartı var bütün güncel oyunları sorunsuz oynarsınız bu pazar bitiyor indirim kaçırmayın yoksa 2 hafta beklemek zorunda kalırsınız :)[/QUOTE]
No ettim bu modeli...Modelden ziyade marka olarak genel görüşler önemli. Sonuçta her modeli dönem dönem çok ugun fiyatlarla bulabiliyoruz. Başlıkta belirttiğim markalar konusunda değerlendirmelerin ne olur?

futbol123

futbol123

Üye
No ettim bu modeli...Modelden ziyade marka olarak genel görüşler önemli. Sonuçta her modeli dönem dönem çok ugun fiyatlarla bulabiliyoruz. Başlıkta belirttiğim markalar konusunda değerlendirmelerin ne olur?
link atmayı unutmuşum asus lenovo hp msı dell vs.. gibi markalar güvenilir.

hilerious

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4343866][COLOR=DarkRed][SIZE=3] link atmayı unutmuşum [URL="http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-322384-y570-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58594' Alıntı:
VATAN COMPUTER - LENOVO - Y570 CORE İ5 2450M-2.50GHZ-6GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-2GB GT555M-CAM-BT-W7BAS - Notebook[/URL] asus lenovo hp msı dell vs.. gibi markalar güvenilir.[/SIZE][/COLOR]

bende önceki bahsedilen laptopları diyosun sandım. Lenovo markası güvendiğim bir marka ama tercihlerim arasında değil şuanda. Yanlız fiyatı gayet iyyimiş kafamı karıştırdınız:)

futbol123

futbol123

Üye
bende önceki bahsedilen laptopları diyosun sandım. Lenovo markası güvendiğim bir marka ama tercihlerim arasında değil şuanda. Yanlız fiyatı gayet iyyimiş kafamı karıştırdınız:)
kaçırmayın derim indirim yarın son gün lenovoda iyi markadır.Yorumları okuyun herkes memnun kaçırmayın bu fiyata böyle bir işlemci ve 1.sınıf ekran kartlı notebook bulmak çok zor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt