Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası adı altında dolandırıcıların gönderdiği sms

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Turkcell de İken böyle bir şey yoktu Vodafonea İyi ama bir tek bunlardan Şikayetçiyim Bu nedir hergün bir mesaj Geliyor

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
reklamında bülent ersoyu oynatmıştı ordan anlamamız lazımdı

paradox07

paradox07

Üye

Turkcell de İken böyle bir şey yoktu Vodafonea İyi ama bir tek bunlardan Şikayetçiyim Bu nedir hergün bir mesaj Geliyor

o bi çekiliş.eğer gold üye olursan çekiliş hakkı elde ediyorsun.sil gitsin katılmak istemiyorsan :) gerçek bi çekiliş yani o dolandırıcılık falan değil :)

• Beğen
Tepkiler: tragedie
MrTech

MrTech

Üye
Abi banada gönderiyorlar böyle arada bi.Ama bende hicbir yere numaramı vermedim hala atıyorlar.Takmıyorumkii :D.Atsınlar ya bari kontörüm yok arkadaslar sevgilim falan sanıyor,havam oluyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: tragedie
DDorlion

DDorlion

Üye
abi banada gönderiyorlar böyle arada bi.ama bende hicbir yere numaramı vermedim hala atıyorlar.takmıyorumkii :d.atsınlar ya bari kontörüm yok arkadaslar sevgilim falan sanıyor,havam oluyor :ehe

:d :d :d

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi banada gönderiyorlar böyle arada bi.Ama bende hicbir yere numaramı vermedim hala atıyorlar.Takmıyorumkii :D.Atsınlar ya bari kontörüm yok arkadaslar sevgilim falan sanıyor,havam oluyor :ehe

Hiç böyle Düşünmemiştim :kop:

The East

The East

Üye
toros danışmanlık :D yok tofaş danışmanlık

The East

The East

Üye
Pepsiden 0 km araba kapagın altındaki şifreyi 3162 ye yolla yep yeni fiat bis kazan :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Yuh nerdeyse 2 sene önce vardı böyle bişey hala mı devam ediyor. Amcama 10 bin lira çıktığını söylemişlerdi

The East

The East

Üye
:D.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt