Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası adı altında dolandırıcıların gönderdiği sms
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Turkcell de İken böyle bir şey yoktu Vodafonea İyi ama bir tek bunlardan Şikayetçiyim Bu nedir hergün bir mesaj Geliyor
o bi çekiliş.eğer gold üye olursan çekiliş hakkı elde ediyorsun.sil gitsin katılmak istemiyorsan gerçek bi çekiliş yani o dolandırıcılık falan değil
MrTech
Üye
Abi banada gönderiyorlar böyle arada bi.Ama bende hicbir yere numaramı vermedim hala atıyorlar.Takmıyorumkii .Atsınlar ya bari kontörüm yok arkadaslar sevgilim falan sanıyor,havam oluyor
abi banada gönderiyorlar böyle arada bi.ama bende hicbir yere numaramı vermedim hala atıyorlar.takmıyorumkii :d.atsınlar ya bari kontörüm yok arkadaslar sevgilim falan sanıyor,havam oluyor
Abi banada gönderiyorlar böyle arada bi.Ama bende hicbir yere numaramı vermedim hala atıyorlar.Takmıyorumkii .Atsınlar ya bari kontörüm yok arkadaslar sevgilim falan sanıyor,havam oluyor