24gb var şimdilik üstünde 32 'ye geçmeyi ilerleyen aşamalarda bakalım 24 varsa iyi (h)
PALA. Üye MAERKEK' Alıntı: 24gb var şimdilik üstünde 32 'ye geçmeyi ilerleyen aşamalarda bakalım Genişletmek için tıkla ... 24 varsa iyi
MAERKEK' Alıntı: 24gb var şimdilik üstünde 32 'ye geçmeyi ilerleyen aşamalarda bakalım Genişletmek için tıkla ... 24 varsa iyi
PALA. Üye MAERKEK' Alıntı: O zamandan bu zamana fiyatlar ne olmuş ya ? Genişletmek için tıkla ... SSD sana ne olmuş böyle Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
MAERKEK' Alıntı: O zamandan bu zamana fiyatlar ne olmuş ya ? Genişletmek için tıkla ... SSD sana ne olmuş böyle Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
DarkredBlue61 Üye MAERKEK' Alıntı: @DarkredBlue61 nerdesin ? Genişletmek için tıkla ... burdayım mübarek tam koltukta oturuyorum. demek ki altına değilde ram e filan yatırsak daha çok kazandırırmış
MAERKEK' Alıntı: @DarkredBlue61 nerdesin ? Genişletmek için tıkla ... burdayım mübarek tam koltukta oturuyorum. demek ki altına değilde ram e filan yatırsak daha çok kazandırırmış
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: burdayım mübarek tam koltukta oturuyorum. demek ki altına değilde ram e filan yatırsak daha çok kazandırırmış Genişletmek için tıkla ... Geçen sene gümüş bu sene bist kazandırdı tabi birkaç tane hisse senedi
DarkredBlue61' Alıntı: burdayım mübarek tam koltukta oturuyorum. demek ki altına değilde ram e filan yatırsak daha çok kazandırırmış Genişletmek için tıkla ... Geçen sene gümüş bu sene bist kazandırdı tabi birkaç tane hisse senedi