pc toplatıcam veya laptop alıcam yardım edermısinız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
pc toplatıcam veya laptop alıcam yardım edermısinız
arkadaslar ya toplama pc yaptırıcam ya da laptop alıcam pc toplatırsam sizce hangı marka ve nasıl parcalar taktırmalıyım ? Laptop almak için hangi marka ve modeli önerirsiniz sınır 2000 tl şimdiden teşekkürler

fnldstntn

Üye
Dostum biraz daha ayrinti verirsen yardimci oluruz mesela oyun amacli pc mi yoksa is amaclimi?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ne yapacaksın pc de oyun mu internet mi?

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve internet bide üniversitede verilecek olan işlerı (tez vb.) yapabilmem lazım

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ozmn laptop al

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
üniversite'de falan kullanıcaksan laptop çok daha kolaylık sağlar illede toplama diyorsan bütçe belirt ona göre bir sistem yazalım.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
bütce olarak herhangi bıri icin 2000 die belirtmistim

--------------- Ekleme ---------------

ozmn laptop al

saol tavsiye ettigin ürünün özellikleri güzel ama ben toshiba, sony,dell veya asus düsünüodum Lenovo nasıldır?

laptoplarda sizce en iyi kaliteli benim elimde hemen çökmeyecek marka hangisidir

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
lenova cok iyi bir markadır Ibm güvencelidir:D Hp cok güzel pc üretio cok hosuma gidio aslında ama cok ısınıyor. Lenova yı alabilirsin sağlam markadır.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Kasa : (170TL)

Ram : (100TL)

İşlemci : (470TL)

Anakart ( Kararsız ) : ( 170-200 )

yada

Ekran Kartı : (380TL)

Hdd : (180TL)

Ortalama Fiyat : 1480-1500 TL gibi

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bu sisteme 500 watt olurmu:hmmm Zaten 6850 bile ne kadar enerji harcıyor.En az 600 olmalı.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaslar bi kac mağazaya da baktıkmı tamamdır bu iş ama hala lenovoda kararsızim arkadaslarda onun hakkında pek bisı bilmiolar ısınma yaparmı yapmazmı? yaparsa zaten satıcının benden cekeceği cok dert var adamı yerim ben ozaman :D

teşekkürler arkadaslar bi kac mağazaya da baktıkmı tamamdır bu iş ama hala lenovoda kararsızim arkadaslarda onun hakkında pek bisı bilmiolar ısınma yaparmı yapmazmı? yaparsa zaten satıcının benden cekeceği cok dert var adamı yerim ben ozaman :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla bi ara bende kullandım ve arkadaslarımda da var hic birisi sorun yasamadı.Lenovalar sağlam laptopdur pek sorun olacagını zannetmem

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
sony de varmı güzel pc bildiginiz ? intel core i7 işlemci 4gb ram paylaşımsız 1 gb ekran kartı olan falan ?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
sony ler cok iyi ama pahalı biraz:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt