ismail
Üye
Fikrimi değiştiriyorum yeter diyoeum bende. 1tb o olur o da giderse harici alir olur biterFilm yuksek kalite ise normal diyebilirim .. bende yukluyordumda iste kalite boyut ne kdar kuck olursa o kadar iyi iste Animasyon film veya normal ise
1 tb yetmez tabi. Sen 1080 p filimler indirsen tabi yetmez 720 p en fazla eger site film ugrasiyorum dersen yetmez ...
Daha nediyim ki
Bende gene telfon icin oyun lar filan var desem 1 gb yakin var cogu resimde hepsi kapliyo zaten pc oyun olsun video lar olsun yedek olsun ...
Fazla flim izleyen icin yetmez ...
Sonucta bunun omurleri var ..Fikrimi değiştiriyorum yeter diyoeum bende. 1tb o olur o da giderse harici alir olur biter
((Ekran kartı))1 TB iyidir. aslında oda yetmez sadece resimler 26 GB yer kaplıyor ama idare etmeliyim şimdilikzaten bir tane laptop almayı düşünüyorum özellikleri iyi olan bir laptop alırsam oyunları ona kurarım olur biter yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Aslinda 6 tb cok suan 1tb kullaniyorum..Bence bana 1 tb yetmez 6 lık lazım. Çünkü laptopta 500 gb lik harddisk var 64 mb intel ekran kartı ve yaklaşık 200 gb oyun arşivi50 gb film arşivi 50 resim . 35 programlar felan. 70 gb ps2 oyun kolleksyonu. E ne kaldı bana evet yeni pc de toplamayı düşünüyom kesin bi 6 tb hdd lazım bana.Pc min açamadığı oyunları felan indiriyom. Toplicağım pc için. Ttnet ten tüm halk adına intikam alıyom bi ara 50 gb 1080 p avatar indirmiştim 1 gecede. Öylesine kuzenler felan oyun istiyo indirip veriyom Ooo bide android oyun ve program arşivim var 12 gb. İşletim sistemlerinide unutmuşum 4-5 tane işletim sistemi isosu var tahminimce vardır bi 40-50. 50ü gb yi aşmış olabilir toplamı çünkü yuvarlayarak yazdım
Sen ucmussun bayagi ya :-) bende minibooka onemli dosyalarimi yuklerdim film arsivide vardi. Birgun sinirlenip bi vurdum hdd bozuldu [emoji52] [emoji2]Bence bana 1 tb yetmez 6 lık lazım. Çünkü laptopta 500 gb lik harddisk var 64 mb intel ekran kartı ve yaklaşık 200 gb oyun arşivi50 gb film arşivi 50 resim . 35 programlar felan. 70 gb ps2 oyun kolleksyonu. E ne kaldı bana evet yeni pc de toplamayı düşünüyom kesin bi 6 tb hdd lazım bana.Pc min açamadığı oyunları felan indiriyom. Toplicağım pc için. Ttnet ten tüm halk adına intikam alıyom bi ara 50 gb 1080 p avatar indirmiştim 1 gecede. Öylesine kuzenler felan oyun istiyo indirip veriyom Ooo bide android oyun ve program arşivim var 12 gb. İşletim sistemlerinide unutmuşum 4-5 tane işletim sistemi isosu var tahminimce vardır bi 40-50. 50ü gb yi aşmış olabilir toplamı çünkü yuvarlayarak yazdım
Aslinda 6 tb cok suan 1tb kullaniyorum..
Bana tek. Lazim olan ekran karti o zaman istedigim oyun oynarim nfs moswanted gta4 aciyo ama görüntü. De kasmalar var iste..
arada flim yukleyip geri siliyorum.. [emoji2]
Bence bana 1 tb yetmez 6 lık lazım. Çünkü laptopta 500 gb lik harddisk var 64 mb intel ekran kartı ve yaklaşık 200 gb oyun arşivi50 gb film arşivi 50 resim . 35 programlar felan. 70 gb ps2 oyun kolleksyonu. E ne kaldı bana evet yeni pc de toplamayı düşünüyom kesin bi 6 tb hdd lazım bana.Pc min açamadığı oyunları felan indiriyom. Toplicağım pc için. Ttnet ten tüm halk adına intikam alıyom bi ara 50 gb 1080 p avatar indirmiştim 1 gecede. Öylesine kuzenler felan oyun istiyo indirip veriyom Ooo bide android oyun ve program arşivim var 12 gb. İşletim sistemlerinide unutmuşum 4-5 tane işletim sistemi isosu var tahminimce vardır bi 40-50. 50ü gb yi aşmış olabilir toplamı çünkü yuvarlayarak yazdım
senin için iyi olur 250 gb iyi yineBenim kuzen 250 lik vercek bana kendi eskisini kendinde 3 tb lik varbi bakayım oyun arşivini ve filmleri ona atsrsam açıkır bayağı yer
Aynn oyle gene iyii !!![emoji11] [emoji11] [emoji6]Benim kuzen 250 lik vercek bana kendi eskisini kendinde 3 tb lik varbi bakayım oyun arşivini ve filmleri ona atsrsam açıkır bayağı yer
[emoji11] [emoji11] [emoji6] [emoji6] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji43] [emoji43] [emoji44] [emoji44] [emoji54]O deilde az önce d diskimin dosya sistemç ve yolu silindi. Disk yönetiminde sadece 270 gb yazıyor ne bi yolu nede dosya sistrmi var. Dosya sistemini geri getirmenin koöay yolu varmı bidaha uraşmak istemiom uzun yollarla
bence sen bildiğin yoldan şaşma kardeş. bir fikrim olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım..O deilde az önce d diskimin dosya sistemç ve yolu silindi. Disk yönetiminde sadece 270 gb yazıyor ne bi yolu nede dosya sistrmi var. Dosya sistemini geri getirmenin koöay yolu varmı bidaha uraşmak istemiom uzun yollarla
Sistemi geri yüklemek silinen dosyaları geri getiriyor muydu?[emoji11] [emoji11] [emoji6] [emoji6] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji43] [emoji43] [emoji44] [emoji44] [emoji54]
Sistemi geri yükleme yap !!!
Baslata gir yaz geri yuklene orda dosya çıkacak dir ... Tarih. Secin ce yükleyecek! !
bence sen bildiğin yoldan şaşma kardeş. bir fikrim olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım..
Sistemi geri yüklemek silinen dosyaları geri getiriyor muydu?
Ya benim masaustunde sillinrn bissuru dosya oldu ..O deilde az önce d diskimin dosya sistemç ve yolu silindi. Disk yönetiminde sadece 270 gb yazıyor ne bi yolu nede dosya sistrmi var. Dosya sistemini geri getirmenin koöay yolu varmı bidaha uraşmak istemiom uzun yollarla
1.Sistem geri yükleme işe yaramaz. 2. D diski için geri yükleme aktif deil. 3 iyü bare bu gün uğraşacak birşeyim oldu
Kardeş senin sorunu bi tam anlatsana bi özelden yardımcı olimYa benim masaustunde sillinrn bissuru dosya oldu ..
Benimde sistem geri yükleme. Aktif degil ...
Yapmak istedim ki hayla devre dışı. ..
Öyle. Kaldi..
Silinen ne varsa ne güzel. Geri gelecedi..
Geri getiriyor du dur ..
getirmesi gerekli idi ki aktif edemedim [emoji35] [emoji35]
Aynen kardes FK üstadın. Dedigi gibi ((sen bilirsin)) yine de Fazla para harcamani tercih etmem ..
Tabi gelirin ne kadar sa ((bilemem)) ki ona göre. Birseyler alinir.tabi
EeE yinede sen BİLİRSİN! !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?