FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın ama durduk yere de o hdd hatasını veriyordu. bilgisayarda virüs programı yok. onun dışında ne ararsak varçalişan bi harddiske darbe uygulaarsaqn harddiskin okuyucu kafası diske sürter ve okuyucu kafa zarar görür. Bunun dışında donmaların nedeni virüs olabilir. Bi tarattır. olmadı FORMAT
Evet ben 7000 tl lik oyun pc si toplamayı düşünüyorunhaklısın ama durduk yere de o hdd hatasını veriyordu. bilgisayarda virüs programı yok. onun dışında ne ararsak varçok garip ama şuan düzeldi. en kısa zamanda yeni donanımlar almalıyım ve format kesinlikle şart 230 GB'lık hdd dolmak üzere zaten
harika olur.Evet ben 7000 tl lik oyun pc si toplamayı düşünüyorun
son formattan sonra böyle oldu 2011 den beri böyle.Formatlıktır Bence at Dene Düzelir 2007 İse Bişey Olmaz Gibi
şuan bu yazıyı yazarken bile donabiliyor arkadaşlar eskiden böyle bir sorunu yoktu. olsada sistemi geri sarınca düzeliyordu. mesela donduğunda sinirlenip hafiften kasaya vurunca mavi ekran geliyor.. sorun harddiskte galiba mavi ekranda harddisk ile ilgili şeyler yazıyor. ayrıca işlemcinin termal macununun yenilenmesi gerekiyor olabilir mi? 2007 yılından beri hiçbir şey yapılmadı işlemciye..
Sadece bununla kalmiyor..Pc yide açıp temizle. Süpürke kullanma ama
ben 500 gb ligi doldurdum acaba 1 tb yetermi ??Sadece bununla kalmiyor..
Hardissk cok eskiyince boyle sorunlar normal 1tb al hayati yasa !!!
yetmez benceben 500 gb ligi doldurdum acaba 1 tb yetermi ??
Hahaha yarisindan çoğu. Oyun sanirim bende en fazla 4 dene felan ekran karti yok ki cs veya nfs world idare ediyorum normal olabilir doldurman resinler felan varsa ama 1 tb zor dolaryetmez bence
filmHahaha yarisindan çoğu. Oyun sanirim bende en fazla 4 dene felan ekran karti yok ki cs veya nfs world idare ediyorum normal olabilir doldurman resinler felan varsa ama 1 tb zor dolar
SEN NELER YUKLEDIN ki ??
Film yuksek kalite ise normal diyebilirim .. bende yukluyordumda iste kalite boyut ne kdar kuck olursa o kadar iyi iste Animasyon film veya normal ise
yetmez bence
ben 500 gb ligi doldurdum acaba 1 tb yetermi ??
Film yuksek kalite ise normal diyebilirim .. bende yukluyordumda iste kalite boyut ne kdar kuck olursa o kadar iyi iste Animasyon film veya normal ise
1 tb yetmez tabi. Sen 1080 p filimler indirsen tabi yetmez 720 p en fazla eger site film ugrasiyorum dersen yetmez ...
Daha nediyim ki
Bende gene telfon icin oyun lar filan var desem 1 gb yakin var cogu resimde hepsi kapliyo zaten pc oyun olsun video lar olsun yedek olsun ...
Fazla flim izleyen icin yetmez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?