Pc Suite kilit kodu sorunu... Lütfen yardımcı olun :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alminaaa

Üye
    Konu Sahibi
Pc Suite kilit kodu sorunu... Lütfen yardımcı olun :S
Merhaba arkadaşlar... Nokıa 6300 marka telefon kullanıyorum. Bozuldu, şu an hiç açılmıyor. Burdan okuduklarım kadarı ile phoneix programı ile ölü flash atmaya çalıştım. Ancak pc suite ile telefonum pc ye bağlanmadı. Kilit kodu olduğundan dolayı bağlanmadı. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Ne yapmam gerekiyor ? Yardımcı olur musunuz bana.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
box yapılması lazım başka türlü olmaz 5 tl ver kurtul. Yada bir ihtimal dene başka bir 6300 getir pc ye tanıt. Phoenix içine yazılım dosyalarını kopyala kendi telefonu nu takıp dene belki olur.

Alminaaa

Üye
    Konu Sahibi
box yapılması lazım başka türlü olmaz 5 tl ver kurtul. Yada bir ihtimal dene başka bir 6300 getir pc ye tanıt. Phoenix içine yazılım dosyalarını kopyala kendi telefonu nu takıp dene belki olur.

Teşekkür ederim cevap için;
Ben hiç anlamam...peki kendim yapamaz mıyım bu işlemi ? 5 lira vermekle kurtulsam keşke, bi kere daha böyle açılmamıştı telefonum 35 liraya yaptırmıştım. Şimdi kendim yapmaya çalışıyorum. ama olmuyo :(( Bu seferde kilit kodu çıktı başıma :)) Hep bi yerlerde takılıp kalıyorum.

N72_Black

N72_Black

Üye
Master ile kırılıyor

Alminaaa

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olun lütfen. Günlerdir bekliyorum, günlerdir uğraşıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt