ihlass
Üye
PC- kullanıcı hesap değiştirdim... eskiyi geri alma imkanım varmı? Lütfen yardım...
Merhaba ustadlar.
Ben şimdi baştan anlatim: geçenlerde bilgisayarıma kimse giremesin diye parolalı yapmıştım daha sonra o parolayı iptal etmek istedim ve bitürlü yapamadım,sonra dün denetim masasına girdim ve kullanıcı hesapları başlığını açdım ayny parolayı yaptığım yeri, ama orada parola iptal diye bişi görmediğim için baya uğraştım, sonra yeni kullanıcı hesap açtım ve öyle kalmıştı. Bu gün bilgisayarı açtığımda parola falan istemedi ve benim yeni kullanıcı hesap açtığım ismiyle açıldı
değişik ben anlamadım herşey değişmiş yeni hesap açıldığında böyle oluyo herhalde,önce hiç böyle şey denememiştim sonra ben eskiye geçirilirmi diye kullanıcı hesabını açtım baksam orada tek benim yeni ismimi verdiğim hesap var bide GUEST hesabı diye bişi var o zaten eskiden'de vardı. Yani eski hesap administrator olarak belirliydi.
Hem masa üstü falan herşey bambaşka.. şaşırdım simgeler falan çoğu yok.
Şimdi lütfen bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var yani ben eski administrator hesabını nasıl geri alırım daha doğrusu geri alabilme imkanım varmı?
Bide bana şu parola koyduktan sonra nasıl onu iptal edeceğim hakında bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
değişik ben anlamadım herşey değişmiş yeni hesap açıldığında böyle oluyo herhalde,önce hiç böyle şey denememiştim sonra ben eskiye geçirilirmi diye kullanıcı hesabını açtım baksam orada tek benim yeni ismimi verdiğim hesap var bide GUEST hesabı diye bişi var o zaten eskiden'de vardı. Yani eski hesap administrator olarak belirliydi. Hem masa üstü falan herşey bambaşka.. şaşırdım simgeler falan çoğu yok.
Şimdi lütfen bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var yani ben eski administrator hesabını nasıl geri alırım daha doğrusu geri alabilme imkanım varmı?
Bide bana şu parola koyduktan sonra nasıl onu iptal edeceğim hakında bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.