pc kendi kendine kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
pc kendi kendine kapanma sorunu
iyi günler arkadaşlar bilgisayarımın güç kaynağındaki fanı değiştirdiğimden beri kendi kendine kapanmaya başladı çok gürültü yaptığı için ordaki fanın kablolarını kesip yan kapağın fanını oraya bağladım aynı renkleri birleştirerek dün benim bilgisayarda sata üzerinden bi hdd ye 22 gb lık bişey kopyalamaya kalkıştım yarısında çat diye bilgisayar kapandı bidaha açtım tekrar kopyalamaya kalkıştım gene aynı şekilde bu sefer daha yarısına gelmeden kapandı bugünde açtım masaüstü geldi 2 3 dk durdu çat kapandı sizce sorun ne işlemci pastası mı yoksa pc ölmüş mü yaklaşık 5 yıllık bilgisayar tek 1 parçası bile değişmedi

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
sorun powerde yakında hiç açılmaz powerın omru gtmıs

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
yenilemek lazım yani

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sorun fanda zaten 3-4 sene gidiyor kullanıma bağlı 30 liraya bile var everestin tabi daha gürültüsüz ve daha sağlam birşey alsan daha iyi olur daha sessiz olur ve fan ne kadar iyi olursa performansıda etkiler.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartının fanı değiştiriliyo mu ki ben ekran kartını söküp bi kompresör bassam nasıl olur değişme olur mu veya macun falan sürülüyomuş işlemciyede sürmeye niyetleniyodum ekran kartına sürülüyosa ona da süreyim nasıl olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt