Arkadaşlar bu dalaga konusu değildir ciddidir.
Ben ne zaman elime pc alsam bozuyom arkadaşlar sizce ilgilenmeyi bırakayım mı pcylen![]()

Ondan mı oluyor bilmiyorum ama program vs yüklüyom bilgisayar kasmaya başlıyo yavaş yavaş(bu normal). Sonra kullanıcıyı seçip şifreyi giriyom masaüstü 5 dakkada anca açılıyo(normal değil).
En sonunda bilgisayar bana dediki windows doğruluğu geçemedi dedi ve artık hiç işlem yapılamaz oldu. Bu sade birisi
Kurulumu yaptigin windows cd-dvd si ellenmemis/degistirilmemis-ozgun kopya olmali. Ayrica kurulum sonrasi yukledigin 3. parti programlarin herhangi bir zararli yazilim icerip icermedigini kontol etmelisin.
Kurulumu sifirdan yaparsin fakat yanlis ve problemli yazilimlar kullaniyorsan sonuc kontaminasyon sebebiyle istedigin gibi olmaz.

bende öyleyimne yapacağımı iyi bildiğimm halde hep aksilikler çıkıyo bişiler ters gidiyo
![]()

VAllah canıma tak etti yaw
Bıktım şu işten o zaman pcyi alcam google chrome,gom player vede format factory yüklücem saf saf takılcam![]()
pes etme hemen. Guvenilir kaynaklardan indir ihtiyacin olan yazilimlari ve devam et.![]()

Güvenilir yerlerde(inndir.com gezginler vsvs) fulleri yok ki. Hep tanıtım sürümleri![]()
Bizimki cr@ck paylaşıyo ama
yasal siteler ful sürüm paylaşmazlar
tipki bizim forumda oldugu gibi
kim paylaşıyo ?
Benimde öyleydi anakart dediler eski özellikleri dediler yeni anakart aldım topladım işlemci ram falan Süper gitti
- - - Eklendi - - -
Bide antivirüs olarak bence avastı seç advanced system care indir sorunları düzeltebilirsin ccelaner ile kayıt defterindeki hatalarıda düzeltenbilirsin![]()

Avast hariç diğer hepsini kullanıyordum aktif olarak![]()

PC programlari farkli;
3-5 liralik telefon programlariyla degeri 3-5 bin liralara kadar cikan programlarin legal ve illegal paylasim durumlari farklidir. Bu konuyu en iyi site yoneticileri bilir.
"Guvenilir kaynaklardan" demek istedigim;
-ucretsiz programlari kendi resmi sitelerinden indirilmesi
-illegal(cr@ck'li) programlarin paylasimlarinin yapildigi bilinen -torrent sitelerinden indirilmesi***
***Burada da is sende bitiyor cunku genelde bu tip siteler ve kullanicilari yabanci. Bu nedenle ingilizcen olmali ki kullanici yorumlarina gore dogru kaynaga ulasabilesin. ingilizcen yoksa googla amcanin translate evladi var
Yerli forum sitelerinin arasinda her turlu riski goze alip bu programlari paylasanlar var. Fakat hep "copy-paste" zihniyeti ve denetim mekanizmalari zayif oldugundan paylasimlardan zararli yazilim yemen mumkun.