Pc kasma vs.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Pc kasma vs.
Arkadaşlar bu dalaga konusu değildir ciddidir.

Ben ne zaman elime pc alsam bozuyom arkadaşlar sizce ilgilenmeyi bırakayım mı pcylen :(

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu dalaga konusu değildir ciddidir.

Ben ne zaman elime pc alsam bozuyom arkadaşlar sizce ilgilenmeyi bırakayım mı pcylen :(

Kolayca teslim olup, demoralize olma ve mucadeleye devam et.:oke:

Oncelikle vucudundaki statik elektrigi elektronik aygitlara bosaltmayi kesmelisin. Bir tane elektronik malzemeleri satan magazaya git ve bunun icin satilan bilekliklerden al.

Eger eline aldigin bilgisayari mekanik olarak bozuyorsan once kendi bilgisayarin uzerinde ustalas sonra es-dost-yabanci bilgisayarlarina mudahele et.

Fakat dedigim gibi ilk cumlemdeki durum onemli, vucudun haddinden fazla statik elektrik olusturuyor ve biriktiriyorsa bunun onlemini alman gerek.

Verdigim linkteki gibi urunleri arastir.

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Ondan mı oluyor bilmiyorum ama program vs yüklüyom bilgisayar kasmaya başlıyo yavaş yavaş(bu normal). Sonra kullanıcıyı seçip şifreyi giriyom masaüstü 5 dakkada anca açılıyo(normal değil).
En sonunda bilgisayar bana dediki windows doğruluğu geçemedi dedi ve artık hiç işlem yapılamaz oldu. Bu sade birisi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ondan mı oluyor bilmiyorum ama program vs yüklüyom bilgisayar kasmaya başlıyo yavaş yavaş(bu normal). Sonra kullanıcıyı seçip şifreyi giriyom masaüstü 5 dakkada anca açılıyo(normal değil).
En sonunda bilgisayar bana dediki windows doğruluğu geçemedi dedi ve artık hiç işlem yapılamaz oldu. Bu sade birisi

Kurulumu yaptigin windows cd-dvd si ellenmemis/degistirilmemis-ozgun kopya olmali. Ayrica kurulum sonrasi yukledigin 3. parti programlarin herhangi bir zararli yazilim icerip icermedigini kontol etmelisin.
Kurulumu sifirdan yaparsin fakat yanlis ve problemli yazilimlar kullaniyorsan sonuc kontaminasyon sebebiyle istedigin gibi olmaz.

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Kurulumu yaptigin windows cd-dvd si ellenmemis/degistirilmemis-ozgun kopya olmali. Ayrica kurulum sonrasi yukledigin 3. parti programlarin herhangi bir zararli yazilim icerip icermedigini kontol etmelisin.
Kurulumu sifirdan yaparsin fakat yanlis ve problemli yazilimlar kullaniyorsan sonuc kontaminasyon sebebiyle istedigin gibi olmaz.

Vallah herşey normaldi kasma dışında belki casus yazılım gelmiştir diye combofix kullandım. Combofix işini bitirince sistemde bu hatayı alır oldum :(
Ben genelede katılımsız uygulama yüklerim sorun burda mı acaba sizce?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
ben de katilimsiz uygulama yuklemem :)

ayrica combofix de kullanmam. Kulaktan dolma herkes combofix ci olmus.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bende öyleyim :kop2: ne yapacağımı iyi bildiğimm halde hep aksilikler çıkıyo bişiler ters gidiyo :kop:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
VAllah canıma tak etti yaw :D
Bıktım şu işten o zaman pcyi alcam google chrome,gom player vede format factory yüklücem saf saf takılcam :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
VAllah canıma tak etti yaw :D
Bıktım şu işten o zaman pcyi alcam google chrome,gom player vede format factory yüklücem saf saf takılcam :D

pes etme hemen. Guvenilir kaynaklardan indir ihtiyacin olan yazilimlari ve devam et. ;)

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Benimde öyleydi anakart dediler eski özellikleri dediler yeni anakart aldım topladım işlemci ram falan Süper gitti :)

- - - Eklendi - - -

Bide antivirüs olarak bence avastı seç advanced system care indir sorunları düzeltebilirsin ccelaner ile kayıt defterindeki hatalarıda düzeltenbilirsin :p

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Benimde öyleydi anakart dediler eski özellikleri dediler yeni anakart aldım topladım işlemci ram falan Süper gitti :)

- - - Eklendi - - -

Bide antivirüs olarak bence avastı seç advanced system care indir sorunları düzeltebilirsin ccelaner ile kayıt defterindeki hatalarıda düzeltenbilirsin :p

Avast hariç diğer hepsini kullanıyordum aktif olarak :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Bizimki cr@ck paylaşıyo ama

PC programlari farkli;

3-5 liralik telefon programlariyla degeri 3-5 bin liralara kadar cikan programlarin legal ve illegal paylasim durumlari farklidir. Bu konuyu en iyi site yoneticileri bilir.

"Guvenilir kaynaklardan" demek istedigim;

-ucretsiz programlari kendi resmi sitelerinden indirilmesi
-illegal(cr@ck'li) programlarin paylasimlarinin yapildigi bilinen -torrent sitelerinden indirilmesi***

***Burada da is sende bitiyor cunku genelde bu tip siteler ve kullanicilari yabanci. Bu nedenle ingilizcen olmali ki kullanici yorumlarina gore dogru kaynaga ulasabilesin. ingilizcen yoksa googla amcanin translate evladi var :)
Yerli forum sitelerinin arasinda her turlu riski goze alip bu programlari paylasanlar var. Fakat hep "copy-paste" zihniyeti ve denetim mekanizmalari zayif oldugundan paylasimlardan zararli yazilim yemen mumkun.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
PC programlari farkli;

3-5 liralik telefon programlariyla degeri 3-5 bin liralara kadar cikan programlarin legal ve illegal paylasim durumlari farklidir. Bu konuyu en iyi site yoneticileri bilir.

"Guvenilir kaynaklardan" demek istedigim;

-ucretsiz programlari kendi resmi sitelerinden indirilmesi
-illegal(cr@ck'li) programlarin paylasimlarinin yapildigi bilinen -torrent sitelerinden indirilmesi***

***Burada da is sende bitiyor cunku genelde bu tip siteler ve kullanicilari yabanci. Bu nedenle ingilizcen olmali ki kullanici yorumlarina gore dogru kaynaga ulasabilesin. ingilizcen yoksa googla amcanin translate evladi var :)
Yerli forum sitelerinin arasinda her turlu riski goze alip bu programlari paylasanlar var. Fakat hep "copy-paste" zihniyeti ve denetim mekanizmalari zayif oldugundan paylasimlardan zararli yazilim yemen mumkun.

Büyük ihtimalle zararlıdır. ******de sorun olmaz tabi ama carckli ve katılımsızlarda sorun çıkarabilir zararlı yazılımlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt