Pc diziyorum acil yardım.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doa0006

Üye
    Konu Sahibi
Pc diziyorum acil yardım.....
yeni pc diziyorum fakata birkaç yerde yardıma ihtiyacım var.tüm parçaları büyük ve adı olan bi yerden alıcam.bana orda sadece parça montajı olduğunu söylediler.gerisi bana aitmiş.arkadaşta gelip xp kurucak.ordada sorun yok.asıl sorular bunlar:
1) anakart driveri diye bişey duydum.o konuda beni aydınlatacak varmı?
2) sistemin doğru çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim?
3) başka neler yapmam lazım?
yardım edecek varsa çooooooooooook sevinirim...:allalla::bilmm
ayrıca bu benm ilk konum:aha:

fireman87

fireman87

Üye

c1 ) Anakart driveri, chipsetini aktifleştirmek için vardır, bu driverin içerisinde usb,ana paneller, ses çıkışları vs vs kurulumları vardır (lan'da buna dahil)

c2 ) Bu sorudan bişey anlayamadım, sisteminin doğru çalışmaması imkansız ya çalışır ya çalışmaz. Ekran kartı driverini yüklediğine ve son sürüm driverini yüklediğine emin ol.

c3 ) Keyfine bakman lazım..

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
yeni pc diziyorum fakata birkaç yerde yardıma ihtiyacım var.tüm parçaları büyük ve adı olan bi yerden alıcam.bana orda sadece parça montajı olduğunu söylediler.gerisi bana aitmiş.arkadaşta gelip xp kurucak.ordada sorun yok.asıl sorular bunlar:
yardım edecek varsa çooooooooooook sevinirim...:allalla::bilmm
ayrıca bu benm ilk konum:aha:

Bilgisayar parçalarını büyük yerden Mormani.com, sanalmarketim.com veya Vatan Bilgisayar'dan alabilirsiniz.

1. sorunuza bakacak olursak Anakart Driver'ı Onboard olan bir sistem de Ekran kartı, ses kartı, TV kartı, Klavye, USB portları ve buna bağlı Chipsetlerin en iyi şekilde ve bir koordinasyon içerisinde çalışmasını sağlar. Bunlardan ayrı olarak harici Ekran kartı Slotları, Ram Slotları ve diğer Slotlar mevcut ise bunlar Anakarta bağlı olarak çalışırlar ve Anakart kuzey köprüsünde bulunan İşlemci, Ram, Ekran kartı da güney köprüsünde bulunan Donanımlar ile ilişkindir. Özellikle İşlemci ile Ram birbirine yakın olduğu için FSB sayesinde etkileşim içinde olurlar. Yani veri alımı ve aktarımı...

2. sorunuza bakacak olursak Donanımlar zaten düzenli bir şekilde monte edilmemiş ise Sisteminiz doğru çalışmaz ve hatalar verir. Ayrıca İşletim Sistemini kurduktan sonra mutlaka tüm Driverlar yüklenmelidir ki, Sistem daha düzenli çalışabilsin. Aksi taktirde eksik bir Driver bile kursanız, Sistem de hatalar meydana gelir.

3. sorunuza bakacak olursak boş bir soru olmuş. Başka yapacağınız birşey yoktur.

doa0006

Üye
    Konu Sahibi
peki anakart driveri yüklemedn önce dwd-rw çalışır dimi?:hmmm

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
peki anakart driveri yüklemedn önce dwd-rw çalışır dimi?:hmmm

Anakart Driver'ının DVD-RW ile ilgisi yoktur. DVD-RW Anakart ile ilgilidir. Gerekli bağlantı kablolarını taktığınız zaman DVD-RW'da işlev görecektir. Yani bu kablolar Sata veri kablosu ve Sata güç kablosudur.

doa0006

Üye
    Konu Sahibi
saolsın üsteğmenim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt