PC bohu yidi :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
PC bohu yidi :D
elektirikler gitmişti. Pcde kapandı. :D geldiğide ise pc yi açtığım andan itibaren belli bir süre sonra kapanıyor. :( onarma bile yapamıyorum. İşin ilginç tarafı windows zarar gördü desem biosda iken bile kapanıyor. :hmmm

- - - Eklendi - - -

sorunu buldum :D pc ısısı 65 dereceye çıkmış :oha:
:ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sen dua et havale geçirmemiş :)

doctorrr

doctorrr

Üye
:haha: :P:

spy ghost

spy ghost

Üye
ani elektrik gitmelerinde bilgisayar zarar görmekte , buna çoğu parça dahil olur hard disk,ram,bios v.s şu akım koruyucu çoğaltıcı cihazlardan tavsiye ederim

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
44 e düştü cpu normale döndü %1~%3

night_jack

night_jack

Üye
En ucuzundan güç kaynağı bile alsan öyle sorunlarla karşılaşmazsın:oke:

PriZm

PriZm

Üye
benim pc 70 dereceye kadar çıkıyor bir sorun yok seninki çabuk pes etmiş:ehe

Joker.

Joker.

Üye
laa sizin pcler delirmiş bende bir program var 115 derece rekorum ve kapanmadı .

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
laa sizin pcler delirmiş bende bir program var 115 derece rekorum ve kapanmadı .

Pronun doğru söylediğini nerden biliyorsun.? 100 derecede yanması gerekiyor. :hmmm
ben program ile ölçmüyorum.(ve güvenmiyorum) Açılışta bios ekranında çıkıyor. :oke:

PriZm

PriZm

Üye

Pronun doğru söylediğini nerden biliyorsun.? 100 derecede yanması gerekiyor. :hmmm
ben program ile ölçmüyorum.(ve güvenmiyorum) Açılışta bios ekranında çıkıyor. :oke:
bir CPU affedersin ama k*ç*nı yırtsa en fazla 85 dereceye çıkar.dahasında yanar.Joker biraz sallamış gibi :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ne kadar ram yiyiyor acaba :hmmm

Jomolocco

Jomolocco

Üye
~N.A.W.Y~' Alıntı:
bir CPU affedersin ama k*ç*nı yırtsa en fazla 85 dereceye çıkar.dahasında yanar.Joker biraz sallamış gibi :D

cpular 120 bile olur fan var sonucta
youtubeye bak bi adam fansiz overclocklu cpu calistiriyor masa deliniyor :ehe

PriZm

PriZm

Üye
cpular 120 bile olur fan var sonucta
youtubeye bak bi adam fansiz overclocklu cpu calistiriyor masa deliniyor :ehe
120 olmasının imkanı yok.zaten 85 derece üstüne çıktığında pc direkt kapanır.bir daha açılmaz.ben pek inanmıyorum 120 dereceye çıkacağına.

birtek pc donanımı olarak 120 dereceye çıkabilecek iki ekran kartı var.HD4850-HD4870 :ehe

Joker.

Joker.

Üye

bir CPU affedersin ama k*ç*nı yırtsa en fazla 85 dereceye çıkar.dahasında yanar.Joker
biraz sallamış gibi :D

Valla ben programın yalancısıyım nerden dereceye bakıcam biriniz söyleyimde gerçeyi öğtenem hangituşa basıcam

PriZm

PriZm

Üye

Valla ben programın yalancısıyım nerden dereceye bakıcam biriniz söyleyimde gerçeyi öğtenem hangituşa basıcam
Speedfan programı genelde doğru gösterir :) ama en doğru sonuçlar her zaman bios ekranında görünür :)

Joker.

Joker.

Üye
bios açmyı söyler misin

PriZm

PriZm

Üye
bios açmyı söyler misin

Off:D

Pc ilk ekran geldigi andan itibaren F1 veya Delete tusuna arka arkaya bas.bu iki tustan biri genelde bios ekranını acar.

Dikkat:eger bu isleri bilmiyorsan bios ekranında ne yaptıgına dikkat et.ufak bir yanlısında pc'yi gümletebilirsin.voltaj bolumlerine bulasma.

Joker.

Joker.

Üye
Hımm o ekranmı o karşıma geldiğinde hep esc ile çıkarım derece nerde yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt