Pc Açılmıyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi
Pc Açılmıyor !!!
Arkadaşlar benim 512 mb ramli bi taka bilgisayarım var :) Geçen gün fanı çok ses yapıyor diye söktüm herhalde çok ısınınca kapandı. Kasanın güç fişini çekip içeri gittim 5 dk sonra fanı tekrar bağlayıp güç fişini takıp power tuşuna bastım açılmadı bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba inşallah anakart yanmamıştır önerilerinizi bekliyorum :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Arkadaşlar benim 512 mb ramli bi taka bilgisayarım var :) Geçen gün fanı çok ses yapıyor diye söktüm herhalde çok ısınınca kapandı. Kasanın güç fişini çekip içeri gittim 5 dk sonra fanı tekrar bağlayıp güç fişini takıp power tuşuna bastım açılmadı bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba inşallah anakart yanmamıştır önerilerinizi bekliyorum :)

hangi fanı söktün ? Eğer işlemci fanını söktüysen işlemcine veda edebilirsin... Muhtemelen ana kartta sorun yoktur.

frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi
hangi fanı söktün ? Eğer işlemci fanını söktüysen işlemcine veda edebilirsin... Muhtemelen ana kartta sorun yoktur.

Öncelikle verdiğin bilgi için teşekkürler... Işlemci fanını sökmüştüm :( Yeni işlemciyi yaklaşık ne kadara alırım. Fazla iyi olmasına gerek yok metin2 wolfteam gibi oyunları kaldırsın yeter sonuçta öğrenciyiz fazla ne yapacam ki. Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Öncelikle verdiğin bilgi için teşekkürler... Işlemci fanını sökmüştüm :( Yeni işlemciyi yaklaşık ne kadara alırım. Fazla iyi olmasına gerek yok metin2 wolfteam gibi oyunları kaldırsın yeter sonuçta öğrenciyiz fazla ne yapacam ki. Tekrar teşekkürler.
öyle işlemciye hemen yandı gözüyle bakmayın :nono:
işlemciyi yerinden çıkardınız mı ?
yoksa sadece fanımı söktünüz. ?

fanı dogru düzgün bir şekilde taktıysanız bir sorun olmaz.

ama takmayıp fansız olarak bilgisayarı açtıysanız.
yüksek ihtimal işlemci kendini kapatmıştır.
ama işlemcin çok eski lerden ise ki öyle görünüyor. sıcaklık koruması bulunmadıgı için yanmış olabilir.

anakartını ramini ve ekran kartını belirtirsen onlara uygun bir işlemci önerebilirim.
2. elden ucuza kapatırsın :oke:

frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi

öyle işlemciye hemen yandı gözüyle bakmayın :nono:
işlemciyi yerinden çıkardınız mı ?
yoksa sadece fanımı söktünüz. ?

fanı dogru düzgün bir şekilde taktıysanız bir sorun olmaz.

ama takmayıp fansız olarak bilgisayarı açtıysanız.
yüksek ihtimal işlemci kendini kapatmıştır.
ama işlemcin çok eski lerden ise ki öyle görünüyor. sıcaklık koruması bulunmadıgı için yanmış olabilir.

anakartını ramini ve ekran kartını belirtirsen onlara uygun bir işlemci önerebilirim.
2. elden ucuza kapatırsın :oke:

Fanı söküp açtım bilgisayarı. Ekran kartını felan adını bulup yazarım. Işlemci amd sempron du. Eğer işlemci kendini kapatmışsa nasıl açarım ?

---------- Eklendi @ 21:54:36 ---------- Yazıldı @ 21:18:30 ----------

Bu arada bilgisayarı 2006 da aldım çok da eski sayılmaz yani :) :) :)

---------- Eklendi @ 21:56:43 ---------- Yazıldı @ 21:54:36 ----------

bana göre yanmamıştır çünkü açalı 7-8 dk olmadan kapandı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ıslemcı kapanmıstır derken.
Sıcaklık koruması cok ısıdıgı zaman kapatır. Daha sonra normal Bırseklde acılır.

Kasayı al bı bılgısayarcıya gıt.
Ya ıslemcı ya anakart :oke:

nıye al gıt dıyorum cunku sakat bır duruma dusmussun.
Fanı cıkarıp pc yı acmak mantıklı bırsey degıl.
Eee zaten sıstem acılmıyor.
Kucakla kasayı gıt pc ciye..
Hadı koay gelsın :oke:

frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi
Tüh ya moralim yeniden alt üst oldu :( :( :(

Neyse yapacak birşeyyok mecbur götüreceğiz :hmmm
Cevabın için sağoLLL :) :tşk: :alkis

MrExpert

MrExpert

Üye
Pc ciye goturunce işlemci yandımı diye sorma yoksa yanmamış olsa bile yandı derler genelde boşuna para ödersin... Sen açılmıyor bi bak de...

frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi
sağolun ama ben buraya pc ciye götürmeden nasıl yapabileceğimi bulmak için yazdım

Siz yinede sağoLun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt