Paypal Nakit Kartı Sorunu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Paypal Nakit Kartı Sorunu Yardım
Merhaba,
Benim paypal nakit kartım var. Önceden tani 8.0 da kartımı kullanabilmek için bolgeyi Almanya falan yapmam gerekiyordu. 8.1 den sonra Türkiye yapınca bolgeyi kartım gorunur oldu. Bende dedim kartta 1,09₺ vardı 4,99₺ lik adım sayan app alıyım bakıyım turkiyede çalışıyormu. Gittim satın al dedim aldı yukledi falan kullanım detaylarını kontrol ettim param hala 1,09₺ sonra 11 kusure survivalcraft aldım yukledi kurdu. Param hala aynı ne yapacağım ve yasal bir durum olurmu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: jasonwie

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Edit 5₺ lik app adı running mate az önce video editor 8.1 adında bişey daha aldım

The Shadow

The Shadow

Üye
Güzel sömürmüşsün :ehe

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve Silinen Üye 2313801
emz

emz

Üye
Arkadaşım ms marketten uygulama aslında iki veya üç gün sonra tahsilat yapıyor. Eğer karta yükleme yapmazsan o öyle kasıyor ve sana uyarı mesajı atıyorlar. Ardından eğer hala tahsil edemezlerse hesabını kitliyorlar yani başka uygulama alamıyorsun. Eğer gene ödemezsen de olacağını bilmiyorum ama sanırım adrese haciz falan tarzında devam eder :) Ama karta para yüklediğin anda çekerler. Ayrıca bir de telefonu sıfırlayana kadar yeni uygulama satın alamazsın ama yükleyebilirsin.

Telgrafla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hmm haciz olurmu ki? 15 20 ₺ için

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haciz sorunumu? Neyse ben musterihizmetlerine danuşayım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hacizi bilemicem ama geçici olarak microsoft hesabın dondurulup mağazadan artık hiç bi app indiremeyebilirsin. tabi tahsilat yapılana kadar. bu şekilde bir önlem alıyorlar diye biliyorum. arkadaşların da dediği gibi hesabınızda 1 kuruş da olsa gidip 100 liralık bi app alabiliyorsunuz çünkü nedense tahsilat anlık değil 2-3 gün gecikmeli çekiliyor hesaptan.

TurboCall

TurboCall

Üye
Hiçbir dijital servis haciz işlemine başvurmuz, yani siz dilerseniz microsfta 100 lira borç takın yinede evinize haciz gelmez.
Bu bir, 2.si satın aldığın appler için gerekli para microsofta 1 ay gibi bir süre ödenmez ise satın aldığın uygulamalar bölümü uzun süre sonra bloke olucak ve açılmayacak.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Hiçbir dijital servis haciz işlemine başvurmuz, yani siz dilerseniz microsfta 100 lira borç takın yinede evinize haciz gelmez.
Bu bir, 2.si satın aldığın appler için gerekli para microsofta 1 ay gibi bir süre ödenmez ise satın aldığın uygulamalar bölümü uzun süre sonra bloke olucak ve açılmayacak.
Biri öyle yazmıştı diye hatırlıyorum :hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hesabı satın almaya karşı donduruyorlar. Tahsilat yapılmazsa satın alma geçmişinden uygulamayı siliyorlar. Telefonu sıfırladığınız zamanda o uygulamaları indiremiyorsunuz. Bir nevi kara listeye düşüyorsunuz.

Kfahaa007

Kfahaa007

Üye
Ehe gitmiş

Kfahaa007 candır gerisi heyecan :)

Kfahaa007

Kfahaa007

Üye
Hesabı satın almaya karşı donduruyorlar. Tahsilat yapılmazsa satın alma geçmişinden uygulamayı siliyorlar. Telefonu sıfırladığınız zamanda o uygulamaları indiremiyorsunuz. Bir nevi kara listeye düşüyorsunuz.

Yeni hesap açsa düzelir bence :hmmm

Kfahaa007

Kfahaa007

Üye
Takmaz ne kadarlık şey aldıki?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Eski hesapla satın aldığı ve ücretini verdiği uygulamalar ne olacak deyip topu ortaya atıyorum!
Arkadaşımız mesaj kasıyor takmayın siz :) Arkadaş kötü yapmış Microsoft çok rahatlıkla fark ediyor bu olayı.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801
Murat Alper

Murat Alper

Üye
haciz olmaz değilmi bende uygulama aldımda

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Ödemezseniz mutlaka bir yaptırım uygulanır.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haciz zor ama nolu nolmaz ben parayı yatırırım karta

Üst Alt