Paypal Nakit Kartı Sorunu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Haciz yapamazlar hesap ile ilgili tedbirler alırlar bu sefer siz mağdur olursunuz.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Guncellemden önce 8.1 e para olmadan almıyordu guncellemeden sonra denedim oldu ayrıca parasını verip aldığım toplam oyun ve uygulama 25₺ yeni hesap açsam düzelirmi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
karta para yükleyince düzeliyormu peki sorun

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
haciz olmaz değilmi bende uygulama aldımda

Haciz olmaz ama mağazada hesabınız kara listeye düşer satın alıp ödemesi yapılmayan uygulamalar da satın alma geçmişinden silinir. Sıfırlama yapınca o uygulamalar yüklenemiyor. Ödeme yapmak mantıklı bir seçenek.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
TurboCall

TurboCall

Üye
Haciz olmaz ama mağazada hesabınız kara listeye düşer satın alıp ödemesi yapılmayan uygulamalar da satın alma geçmişinden silinir. Sıfırlama yapınca o uygulamalar yüklenemiyor. Ödeme yapmak mantıklı bir seçenek.
Hayır, yüklenebiliyor! sadece yapılan şey 1 senelik borcum vardı benim 1 sene sonra satın alma geçmişini web üzerinden görüntüleyemiyorsun, hatta isterse para bile alabilir satın aldığım uygulamalar tekrar ücret istiyor dedim ininal olduğunu farketmediler ve hesabıma 22 liraya yakın bir ücret yattı, tabii herkeste olacak değil ama bana yatırdılar şans :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Hayır, yüklenebiliyor! sadece yapılan şey 1 senelik borcum vardı benim 1 sene sonra satın alma geçmişini web üzerinden görüntüleyemiyorsun, hatta isterse para bile alabilir satın aldığım uygulamalar tekrar ücret istiyor dedim ininal olduğunu farketmediler ve hesabıma 22 liraya yakın bir ücret yattı, tabii herkeste olacak değil ama bana yatırdılar şans :D
karta para yüklesek borcumuz silinirmi

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Paypal nakit kart ile aldığım bedava oyunlar ve uygulamalar microsoft tarafından fark edildi :( mesajı alıntıladım;

Merhaba Berk Demirci,

Yakın tarihte yaptığınız şu alışverişlerde satın alma işlemleri için sizden ödeme alamadık:

Tarih Onay No Öğeler Tutar
14.06.2014 2912970988 Running Mate
- Running Mate

4,99 TL
14.06.2014 2913354626 Video Editor 8.1
- Video Editor 8.1

3,99 TL
15.06.2014 2915274790 Survivalcraft
- Survivalcraft

10,99 TL
Toplam Tutar: 19,97 TL

Bu satın alma işlemi aşağıdaki ödeme seçeneğine faturalandırılmıştı:

Kart türü: MC

Maalesef hesabınız askıya alındı ve güncel ödeme bilgileriniz bize ulaşıncaya kadar başka bir satın alma işlemi yapamayacaksınız. Bu ödeme yöntemiyle satın alınan diğer Microsoft hizmetlerinden ödeme zamanı gelenler varsa bunlar da etkilenebilir.

Fatura hesabınızı görüntülemek veya değiştirmek için adresine gidin ve aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:

Ödeme bilgilerinizi güncelleştirmek için "ödeme seçenekleri"ni seçin, ödeme seçeneğinin adını tıklatın ve ardından "düzenle"yi tıklatın.
Ödeme yöntemiyle ilgili hesap ekstresini görüntülemek için "ödeme seçenekleri"ni seçin, ödeme seçeneğinin adını tıklatın ve ardından "işlemleri görüntüle"yi tıklatın.

Bu sorunu zaten çözdüyseniz lütfen bu uyarıyı dikkate almayın.

Teşekkür ederiz!

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt