Tabiki ilk alış-verişimde yazacağım buraya detaylarla birlikteBir siteden alışveriş yaparsan bizimle siteyi paylaşır mısın? Her sitede çalışıyor mu merak ediyorum.

Ben çarşamba günü 2 tane sipariş verdim 2side geldi.Bir arayın sorun derim.Perşembe verdim siparişi hala gelmedi...
Online kredi kart bilgilerinden veya sanal garanti karttan para aktarmayı yapıyorsunBiri beni bilgilendirsin kullananlardan nerden para yukleyim nasil yuklucem falan
Yok oyle deil ben simdi teb ten nasil yuklucem yada migrostanOnline kredi kart bilgilerinden veya sanal garanti karttan para aktarmayı yapıyorsun
oldu.Mastercard secmeyi dene birde
Paypaldaki parayı kartına göndermelisin onun içinde visa kart lazımArkadaşlar ben Paypal Kart alınca direk Paypal Nakite param yüklendi internetten mesela D&R dan paypal ile ödemeyi seçiyorum beni paypal sitesine yönlediriyor ama benim param paypal nakitte. Ne yapabilirim ?
Kart paypalı desteklemiyor o zaman. Bende paybyme yi ekleyemedim.Maalesef bu kartı ekleyemiyoruz. Lütfen hesabınıza farklı bir kart eklemeyi deneyin
Bu kartın PayPal'da kullanımı devre dışı bırakıldı. Farklı bir kart ekleyebilirsiniz. Hala bu kartı PayPal ile kullanmak istiyorsanız lütfenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
Kart Paypal Nakit kartıKart paypalı desteklemiyor o zaman. Bende paybyme yi ekleyemedim.

Ya naptın anlamadım. Mesaj at bana her şeyi baştan anlat.Kart Paypal Nakit kartı![]()