Paylaşımcılık ruhu etkin kılındı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Paylaşımcılık ruhu etkin kılındı
Android işletim sistemli telefon alınca doğal olarak android oyunlar yüklemeye başladım. Gördüm ki android oyun paylaşan neredeyse herkes üyeleri unutup para derdine düşmüş. Linkleri ücretli sitelere yüklemişler. Bende onlara savaş açtım. Tüm büyük boyutlu oyunları kendim büyük arşivler halinde oluşturup maxicepte paylaşacağım. Böylece sömürgecilerin sonunu getireceğim.

joker.lg

joker.lg

Üye
Android işletim sistemli telefon alınca doğal olarak android oyunlar yüklemeye başladım. Gördüm ki android oyun paylaşan neredeyse herkes üyeleri unutup para derdine düşmüş. Linkleri ücretli sitelere yüklemişler. Bende onlara savaş açtım. Tüm büyük boyutlu oyunları kendim büyük arşivler halinde oluşturup maxicepte paylaşacağım. Böylece sömürgecilerin sonunu getireceğim.

:) furkan nerdesın ya :) eline sağlık :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
senin için gidecem andoroid alacam furkan kardeş :tebessüm:
ne önerirsin x peria pro yu mu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

:) furkan nerdesın ya :) eline sağlık :)

Teşekkür ederim. Buralardayım. Symbian'a ek Android'de de görünmeye başlayacağım artık.

senin için gidecem andoroid alacam furkan kardeş :tebessüm:
ne önerirsin x peria pro yu mu?

İhtiyaç analizi iyi yapman lazım. Çok program çalıştıran biriysen ve çok güçlü bir telefon istiyorsan başka telefonlar önerilir. Benim için kamera ve klavye ön plandaydı. Xperia Pro aldım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bende para biriktirmeye başladım sony xperia pro alcam :islik

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
helal olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
M. tAHA

M. tAHA

Üye

Teşekkür ederim. Buralardayım. Symbian'a ek Android'de de görünmeye başlayacağım artık.

İhtiyaç analizi iyi yapman lazım. Çok program çalıştıran biriysen ve çok güçlü bir telefon istiyorsan başka telefonlar önerilir. Benim için kamera ve klavye ön plandaydı. Xperia Pro aldım.

ben program çalıştırmak istiyorum güçlü bisey lazım bana senın bildiğin var mı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pentagram_34

pentagram_34

Üye
Para hırsından dolayı ne yapacağını şaşırmış onlar,sizin de böyle yapıp onlardan farklı bir duruş sergilemeniz tabiki güzel:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

senin bildiğin var mı die sormustum. neyse konu kaaydı çok sağol rambo :)

Benim bildiklerim, özelliklerini incelediklerim Nokia 603, 701, Samsung Galaxy i8150, Sony Ericsson Xperia Ray-Neo-Pro'dur. Bunlar arasında tavsiye yapabilirim. Hepside 1000 TL ve altı modeller.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dedıklerını ben inceleyim sağol :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt