Oyun 25 MB den daha az oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
25 MB den daha az oyunlar
Android işletim sistemli akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz 25 MB den daha az oyunları sizler için bu başlık altında topladık. İşte Android 25 MB'ten daha az oyunlar burada...

ildiğiniz gibi android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ve tabletler indirme merkezi olarak Google Play kullanılmaktadır. Google Play üzerinden istediğiniz gibi ücretli yada ücretsiz olarak uygulama yada oyun indirebilirsiniz. Google Play üzerinde eğleneli vakit geçirebileceğiniz birçok oyun bulunmaktadır ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.. Genel olarak iyi oyunlar yüksek MB olarak karşınıza çıkacaktır ve eğer düşük bir cihazınız yada depolama alanı az bir telefonunuz varsa sorun yaratabilir ve oyunlar yada uygulamalar yüklenmez. Bu gibi durumlar için ise daha az yer kaplayan android oyunlar indirebilir ve oynayabilirsiniz. Bu konumuzda sizler için 5 adet 25MB’tan Az Android Oyunları sıraladık.



1- Helikopter Saldırısı 3D
Sen, silahlı kuvvetlerin bir helicopter pilotusun ve topraklarımızı, hava ve su hudutlarımızı korumak için göreve çağrıldın. Helikopterin kontrolü send eve güçlü makineli tüfekler super isabetli misiller, yüksek patlayıcılı roketler ve daha fazla silahı kontrol edeceksin. Düşman saldırılarına karşı savaşacak, ağır mermi yağmuru altında ordunu koruyacak, kaynakları yağmalayacak ve kahraman bir pilot olmak için ekipmanların seviyesini artıracaksın. Unutma, senin güvenliğin her şeyden daha da önemli

2- Son Maç Futbol
Son Maç’ta gerçek gibi futbol tecrübeleri hissedeceksiniz. Bir takım seçip onu yetiştirip yenilmeyen takıma dönüştürün, şampiyona doğru yola çıkarın.. Basit kontrol yöntemi, güzel görsel efekt, gerçek oyuncu istatistikleri. Bütün rakipleri yenip şampiyon olmaya çalışın, sonra elde ettiğinz maç gelirleriyle daha yetenekli sporcuyla sözleşme imzalayıp takımın gücünü kuvvetlendirin. Maçta sevdiğiniz taktik sisteminizi uygulayıp oyuncuları farklı maçlarda kontrol edin. Yeşil çimende yeteneklerinizi gösterip kupaları kazanmaya özgüveniniz var mı?

3- Dr. Parking 4
Dr. Parking; tüm zamanların en büyük mobil park etme simülasyon oyununun devamı olarak geri döndü! Dr. Parking 4, büyüleyici grafikleri, zorlu çok kademeli seviyeleri ve çevrimiçi gerçek zamanlı çok oyunculu modu ile park etme simülasyon oyunlarında yeni bir dönem başlatıyor.


4- 3D Bowling
Bu bir tür Android telefonlar icin en iyi ve efekti en gerçekçi olan 3D bowling oyunudur. Tamamen inanılmaz 3D fizik motoru ve efektine sahib tek bowling oyunudur. 3D bowling oyununda dünyanın en iyi oyuncusu olmak istermisiniz? Bakalim, siz oynarken ardışık kaç puan alabilirsiniz?

5- Silah Killer Hunter Çekim
Bir adam. Bir savaş. Şimdi Hot Sniper Killer edilmiştir.
* Orada oyun acımasız terör örgütüne karşı bir dönek saldırı hayatta kalan tek özel kuvvetler ve ark.’nın fantastik 3D FPS oyunu oldu oynamak, sen geri ödeme üzerinde savaş ve cehennem bükük mahsur. Düşman kuvvetlerinin saldırısına hayatta kalmak ve size keskin nişancı silahları AK47 ve nettle.From M16 kavramak seçim yok ama size olduğu gibi, bu durumla soldiers.Faced düşmüş erişimi intikamını için özel becerileri tüm kullanmanız gerekir Hafif ve ağır silahlar, yanı sıra çok güçlü bombası çeşitli! savaşta size iceworld, Desert, City gibi zor task.Such gerçekleştirmek için farklı yerlere gönderilir.

Burada sıraladığımız oyunlar Google Play üzerinde 25MB’tan Az ve en çok indirilen oyunlar listesinde yer almaktadır. Bu örnekler dahada arttırılabilir ve daha fazla oyuna sahip olabilirsiniz. Oyunları info bölümlerinde bu bilgileri bulabilir ve sizde farklı oyunlar indirebilirsiniz.
 


kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 


Üst Alt