Patch 4 Run Dosyası Yüklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
Patch 4 Run Dosyası Yüklenmiyor
Nokia E60 kullanıyorum ve TTPOD için patch4run dosyasını yüklemem gerekiyor. telefonum ROM Patcher ile hackli. Patch 4 run'ı yüklerken yükleme duruyor ve yüklenemedi diyor. Forumda bir yöntem buldum. Bir arkadaş sağolsun birkaç dosya vermiş sistem klasörlerine atmamız için ama o yöntem de işe yaramadı. Yardım lütfen.

place3461

place3461

Üye
Patch 4 All zaten ram patcherin içinde değil mi? Ne ise yarayacak ki Patch 4 All programı

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Bunu dene ttpod 3.80 türkçe ben kullanıyorum

place3461

place3461

Üye
iyi de ben bunun için hiçbir dosya yüklemedim ki:)

----------Eklendi @ 00:32:12 ---------- Yazıldı @ 00:25:52 ----------

hacki iyi yapmışsan bu mp3 programı için gereksiz program yüklemekle uğraşmazsin:)

----------Eklendi @ 00:36:12 ---------- Yazıldı @ 00:32:12 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v3-muzik...ekt-10-super-skin-entegreli-final-229860.html ben bu programı indirmiştim benimki de rom patcher ile hackli.. Bunu indir ıvır zıvır şeylerle uğraşma:) he bu arada rom patchere girip yeşil olduğundan emin olduktan sonra yükle..

semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten sertifikasız programlar yükleniyor. rom patcher'da sorun yok. hadi bütün sürümleri geçtim, ttpod 3.3.1'in sertifikalısını yüklerken bile yüklemenin tamamlanmasına ramak kala yüklenemiyor uyarısı veriyor.
patch4run konusuna gelince. o olmadan ttpod çalışmazmış. ben sürekli sistem hatası alıyorum.
denizyildizi345 arkadaşım senin verdiğin dosya da patch4run yüklemesi yapmak istiyor.

place3461

place3461

Üye
yok zaten sertifikasız programlar yükleniyor. rom patcher'da sorun yok. hadi bütün sürümleri geçtim, ttpod 3.3.1'in sertifikalısını yüklerken bile yüklemenin tamamlanmasına ramak kala yüklenemiyor uyarısı veriyor.
patch4run konusuna gelince. o olmadan ttpod çalışmazmış. ben sürekli sistem hatası alıyorum.
denizyildizi345 arkadaşım senin verdiğin dosya da patch4run yüklemesi yapmak istiyor.

ilginç..ben öyle bir şey yüklemedim :D bence onun onla alakası yok ultimate python tüm sürüm yükle içinde birkaç program var belki bu şekilde sorunu halletmiş olursun...hack de garantine dosyasını cye iyi de atıp mobil security virüs programında işlemi doğru yapmışsan bu sorunla uğraşmassin...çünkü ben o mp3 programı için herhangi bir şey yüklemedim...hadi yüklenmesi gerekiyorsa bu forumda mp3 programını paylaşanlar ilk önce şu programı kurun derdi...Belki de senin telefon desteklemiyordur sistem hatası vermesi senin bir programının düzgün çalışmadığını da gösterir.

----------Eklendi @ 10:41:19 ---------- Yazıldı @ 10:39:01 ----------

bence soft format at ondan sonra güzelce sertifikasyonu hackle ondan sonra yükle...sistem hatası bozuk olan bir programın belirtisidir...ben herhangi bir şey yüklemedim patch 4 run ne ya:D

Symbianist

Symbianist

Üye
Önce hangisini yüklüyorsun?

semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
bildiğin format attım, hack yaptım ve oldu. sağolun arkadaşlar. konu gösterimine bakılırsa çoğu kişi bu dertten muzdarip

gausts

Üye
Tel hafızasına yükle, belki hata vermez,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt