PASSAPAROLA - Bilgi Kelime Yarışması Hakkında Planlama

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Bu kullanım işi daha da zorlaştırır, alternatif çözümden kastım daha hızlı bir yöntem olması. Mesela benim aklıma gelen eğer text girilecek kutunun içerisindeyse çevresindeki yuvarlak butonları yazarken klavye olarak kullanabilir, gibi ...

Tepkiler: ÖEY

narnia16

Üye

Tabi ki orjinalliğin korunması önemli

ÖEY

Üye
Evet o olabilir aslında

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Programatikliğini de düşündükten sonra bunu uygulmaya ekleyebilriiz diye düşünüyorum

sıkıntı cevabı yazarken geçen giden zaman olur. düşünsenize sorunun cevabı 12 harflik bişi, sen cevabı klavyeyle yazana kadar süre akacak, bi de yanlış harfe bastığını düşün ohooo.
cevap yazmadaki bu sıkıntının giderilebilmesi için nacizane benim düşüncem; chat programlarındaki mantık gibi klavyeye tuşlandıkça karşıdaki kişiye "yazıyor" iletisi görünür. benzer bir kod yardımıyla klavye açılıp cevap yazılmaya başlandığı anda süre akışı dursun. tabi bunu kötü amaçla kullanılıp rasgele harflere basarak süre kazanmaya çalışanlar için de -mümkün olursa- silme işlemi süreyi tekrar aktif etsin

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, oyun multiplayer olmayacak. Soruları sunucudan çekecek ve puanlara göre sıralamalar olacak.

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunda normalde süre yok muydu?

Evet süre var, değindiğiniz nokta önemli bir nokta ancak tek kişilik oyunda süreyi arttırmak çözüm olabilir zaten. Aksi takdirde dediğiniz gibi mantıksız text girilerek süre durdurulabilir.

Aslında belli sayıda cevap arasından -5 veya 10 tane olabilir- seçim işlemi de olabilir biraz kolay olur ama klavyede oluşabilecek türlü sorunlar bu şekilde ortaya çıkmaz sanırım

Tepkiler: teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Aslında belli sayıda cevap arasından -5 veya 10 tane olabilir- seçim işlemi de olabilir biraz kolay olur ama klavyede oluşabilecek türlü sorunlar bu şekilde ortaya çıkmaz sanırım

Bunu düşündüm ancak çok basit bir uygulama olacaktır bu şekilde.

Şimdi tüm yönleriyle düşünmek gerekirse dediğiniz gibi basite kaçar ama orada oluşacak süre ve yazım farklılığı gibi problemleri de ortadan kaldırır

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi tüm yönleriyle düşünmek gerekirse dediğiniz gibi basite kaçar ama orada oluşacak süre ve yazım farklılığı gibi problemleri de ortadan kaldırır

Haklısınız ancak kolay olmasını istemiyoruz. Eminiz ki sizin de bir süre sonra hoşunuza gitmeyecektir. Mesela düşünün bir sorunun şıklarında olan bir seçenek diğer cevabın doğru şıkkı olabilir ve bu şekilde şıklar ezberlenebilir.

Telefonumu aldım.
Şu an yedeğinden yükleme yapıyorum ama yüzlerce uygulama ve oyunun yüklenmesi 1 gün sürer heralde

Telefona kendini toparlarken ben de biraz Pasaparola'ya kafa yorayım

Tepkiler: teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu aldım.
Şu an yedeğinden yükleme yapıyorum ama yüzlerce uygulama ve oyunun yüklenmesi 1 gün sürer heralde

Telefona kendini toparlarken ben de biraz Pasaparola'ya kafa yorayım

Pişti'de hesabınızın haberini almak için gerçekten sabırsızlanıyorum

Pişti'de hesabınızın haberini almak için gerçekten sabırsızlanıyorum

Piştinin denemesi muhtemelen yarına kaldı.

Bu arada PASAPAROLA ile ilgili güzel bir şematik kurgu yaptım ve e-mail olarak gönderdim.
Umarım yardımı dokunur

Kolay gelsin.

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Piştinin denemesi muhtemelen yarına kaldı.

Bu arada PASAPAROLA ile ilgili güzel bir şematik kurgu yaptım ve e-mail olarak gönderdim.
Umarım yardımı dokunur

Kolay gelsin.

Daha yeni oturabildik başına, planlama yapıyoruz. Geri dönüş yapacağım.