teAtalay
Üye
PASSAPAROLA - Bilgi Kelime Yarışması Hakkında Planlama
Merhabalar,
Büyük bir uğraş ile çok büyük bir kelime veri tabanı hazırlayan Özgür Bey (bulutsuzgece) ile geçmişte Metin Uca'nın sunduğu Passaparola yarışmasının oyununu hazırlayacağız.
Bu akşam uygulamanın planını, iskeletini oluşturacağız. Ancak her zamanki gibi sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Bu uygulamadan ne gibi şeyler bekliyorsunuz?
Tasarımsal, programatik ya da yarışma hakkında tüm isteklerinizi, önerilerinizi bana iletmenizi istiyorum.
Teşekkürler.
Büyük bir uğraş ile çok büyük bir kelime veri tabanı hazırlayan Özgür Bey (bulutsuzgece) ile geçmişte Metin Uca'nın sunduğu Passaparola yarışmasının oyununu hazırlayacağız.
Bu akşam uygulamanın planını, iskeletini oluşturacağız. Ancak her zamanki gibi sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Bu uygulamadan ne gibi şeyler bekliyorsunuz?
Tasarımsal, programatik ya da yarışma hakkında tüm isteklerinizi, önerilerinizi bana iletmenizi istiyorum.
Teşekkürler.
Bence harflerin arasına temsili bir yarışmacı konmalı. Veya hangi harfte ise ortada o harf olmalı(yuvarlağın içi).
Uygulama çevrim içi olacak sanırım o açıdan iyi olur çünkü o kadar büyük bir database'i çevrim dışı kullandırtmak zor olur kanımca. Benim için kelime haznesi geniş olsun, live tile uyumlu olsun bir de arayüzde modern arayüzle uyumlu olsun yeter