pasaport lazım telefon kayıt için(ücretini ödeyeceğim)

Sponsorlu Bağlantılar

kin6060

Üye
Kayıt için 1 adet Pasaport hakkı var. Vergiler Hariç 150 TL’ye satılık. İlgilenen [email protected] facebook adresinden ulaşabilir

Yönetici tarafından düzenlendi:

arifkaya65

Üye
tel kaydı için pasaport arıyorum var mı yardımcı olabilecek arkadaş?

ozanaus

Üye
3 adet pasaport kayıt hakkım vardır 25 eylul son gün. ilgilenenler 05326977382 nolu telden ulassınlar

novalgine18

Üye
Tel kaydı için 1 adet pasaport kayıt hakkım var 15 eylül son gün ilgilenenler 0554 62148 73 nolu telden ulassınlar.

Keefren

Üye
Arkadaşlar konu güncell olcak pasaporta ihtiyacım var kayıt için 5301759067 istanbul

ufocu

Üye
3 adet KKTC'ye giriş-çıkış belgem var . Bursadayım .ihityacı olana , işini görecekse , ücreti karşılığı , nüfus cüdanı fotokopisiyle beraber Bursa dışına da kargoyla gönderebilirim . Yada İMEİ gönderirsiniz bana , ben kayıdınızı yaparım. Güven sorununu aşmak için de herhangi bir banka şubesine gidip kendi IMEI numaranız benim adım ve benim TC numaramla vergiyi yatırabilirsiniz.Sonuçta o vergi makbuzunu ben başka bir IMEI için kullanamam .3 hakkım da kullanıldı.alana hayırlı olsun .

Son düzenleme:

00622

Üye
bende üç tane kıbrıs giriş evrağı var almak isteyen arkadaşlara DUYURULUR.
SON BİR AYI KALDI. İRTİBAT İÇİN 0505 218355014.10.2014 GİRİŞİLİ EVREKLAR

ihko

Üye
Elimde 4 adet pasaport kayit hakki var 30.11 son gun ucretini vericek arkadaslar irtibata gecebilir

• Beğen
Tepkiler: zymotic ve akgungokce9
zymotic

zymotic

Üye
2 adetlazım... iletişim adresini verirseniz kullanmak istiyorum

Snovflake

Üye
2 adet acill pasaporta ihtiyacım var, yardımcı olmak isteyen olursa 05544954939 dan ulaşabilirsiniz

eyQQ21

Üye
Pasaport lazim telefon kayit icin istediginiz zaman ulaşabilirsiniz gece gunduz farketmez telefon numaram 535 272 21 21 takler

ahmet pasali

Üye
Telefon kaydi icin pasaport lazim istanbuldan olmali iletisim icin no 0543 945 86 61

wxyz12

Üye
Telefon kaydi icin pasaport lazim. Lutfen 537 285 7460'dan 7/24 ulasin. Tesekkurler.

sevktd

Üye
A

Son düzenleme:

emrecoco

Üye
kız kardeşimin kullandığı iphone 5s için pasaporta ihtiyacım var ücretini ödeyeceğim. Mart ayından beri iletişime kapalı bir şekilde kullanıyor fakat açtırmak istiyorum. 537 733 06 85 bu numaradan benimle iletişime geçebilirsiniz

fal977

Üye
kardeşime bende iphone 6s telefon aldım bir arkadaş sayesinde ancak passporta ihtiyacım var ücretini odeyeceğim ekim ayında aldım kullanım hakkı bitecek gitme durumumda yok onun için yardıma ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim 0505 647 26 62 arayabilirsniz. şimdiden teşekkürler

Üst Alt