pasaport lazım telefon kayıt için(ücretini ödeyeceğim)

Sponsorlu Bağlantılar

ccavuss

ccavuss

Üye
    Konu Sahibi
pasaport lazım telefon kayıt için(ücretini ödeyeceğim)
Öncelikle telefon İphone olduğu için konuyu buraya açtım, daha uygun bir yer varsa moderatör arkadaşlar taşıyabilirler.

iphone aldım. fakat türkiyede kullanmam için pasaportta kayıt ettirmem gerekiyor. pasaport ta aranan şart ise:

1.son 1 ay icinde giriş veya çıkış yapmış olmak.

Eğer bu şartı sağlayan pasaportunuz varsa yada böyle bi tanıdığınız varsa lütfen bana mesaj atın.

Piyasa koşullarında ödeme yapacağım.

Teşekkürler.

Yönetici tarafından düzenlendi:

aslankaplants

aslankaplants

Üye
üzgünüm başka bir telefon kayıt edildi

hakankurban

hakankurban

Üye
kayıtyaptırabiliriz istersen ..telefon kapandıysa 120 tl eğer halen açıksa 100 tl

• Beğen
Tepkiler: atalay0324

harvestt

Üye
v

Son düzenleme:
hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar imzamdan ulaşın msn veya telefondan yardımcı olurum

mcks

Üye
Yurt dışından gelmiş ama kaydolmamış tum cep telefonlarina yasal bir şeklde garantili pasaport kaydi yapilir...
Peki bu pasaportlari nerden temin ediyrsunuz? diye bir soru isareti kafaniza takilabilir...
... hava alaninda calisyrm ve uluslar arasi yolculuk yapan tc vatandasi sahislardan belli ucret karsiligi bizim istedgim cihazn imei'ni kaydedebilmekteyiz...
Olayın ozu biz devletin sahisa verdi hakkı beli bir ucret karsiligi satin almaktayiz....
...olay bu kadar basit cihaz da maksimum iki gun içerisinde kayitli hala gelir...
Peki parayi nasl yatrcagm? die bir soru olusabilir ve de nasl guvenecem?..
Sizden ilk once imei numarasini aliyoruz bunu kaydettirdikten sonra siz cihaznizin
(devletin resmi kayit sorgulama sitesi) sitesinde sorguladgnzda kayitli olarak gorup içiniz rahat edince parayi verecegimiz bir hesap numarasina gonderiyorsunuz islemimz bolece bitiyor
Yaptigimiz tum işlemler KESİNLİKLE kapanmama garantisi altında olup,işlemlerin tamamı operatrlerle anlasmalı olarak gerceklestirilmektedir...
Not:kayıttan dusen ve de buyuk sıkıntı yasayıp pasaportunuz oldugu halde actıramadıgınz imeileri 20tl ekstraucret karsiligi ilk once sistemden dusurup sonrada kayıt ettirmekteyizz...
Bizim yaptigimiz kayit islemi tamamlandiktan sonra ASLA kayıttan dusme diye bir durum soz konusuolmaz...baskalari gibi 5-6 ayda cihazlari kapanan insanlari madur etmeyiz...
Bu işi 8 aydir yapmaktayiz ekibimzle beraber en ufak sorunla karsilasmadik yaptigimz bolgesel hizmeti artik turkiyenin tamamina uygulamaya basladik..

tel: 5445830140​
ilgili konu
http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/satilik-pasaport-hakki-585752.html

meto_mad

Üye
iki adet pasaport hakkım vardır umreden yenı geldık 20.06.2012 tarıhıne kadar gecerlı tanesı 100 tl dir izmir de ikamet etmekteyım pm atabılır

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Arkadaslar dikkatli olun cunku pasaport kaydinda kanunen o cihaz pasaport sahibinin oluyor polis kapainiza dayanip telefonun calinti derse kafaniza vurmayin

ftravaci

Üye
Arkadaslar dikkatli olun cunku pasaport kaydinda kanunen o cihaz pasaport sahibinin oluyor polis kapainiza dayanip telefonun calinti derse kafaniza vurmayin

Simdiye kadar boyle bir vaka oldu mu, duyan var mi?

Artik bundan sonra yururluge giren yeni kanunla kayit icin develet 100 TL har(a)c alacak, artik cok buyuk bir fark yoksa Turkiye'den kayitli telefon almak daha mantikli olacak gibi.

emrahyongul

Üye
izmirden bir adet pasaportuna kayıt yaptıracak arıyorum. piyasa koşullarında ücreti ödenecektir. 530 546 89 51 tlf ulaşabilirsiniz.

nokiae6

Üye
kayıtyaptırabiliriz istersen ..telefon kapandıysa 120 tl eğer halen açıksa 100 tl

Devletin 115 tl aldığı vergiye siz nasıl 100tl bi fiyat çekebiliyorsunuz. Dolandırıcı mısın nesin kardeşim.

thuglife

thuglife

Üye
Devletin 115 tl aldığı vergiye siz nasıl 100tl bi fiyat çekebiliyorsunuz. Dolandırıcı mısın nesin kardeşim.

iyide dostum adam mesajı 2011 yılında yazmış,yanlış hatırlamıyorsam o zamanlarda 100 tl idi devletin aldığı kayıt ücreti

Eksiberk

Üye
Yurtdışından gelen simfree iphone 5 im e pasaport kaydı gerekmektedir.Güncel pasaport gerekmektedir(kayıt için) profilime mesaj atın ücreti neyse ödenecektir.

xchetin

Üye
:vur

xchetin

Üye
İstabul'dan İphone kayıt ettirmek için pasaport arıyorum. (son 1 ay icinde giriş veya çıkış yapmış olması gerekiyor)

Eğer bu şartı sağlayan pasaportunuz varsa yada böyle bi tanıdığınız varsa lütfen bana mesaj atın
Teşekkürler.

sunguralp68

Üye
arkadaşlar bana da pasaport lazım işletmek için çanakkale 0506 9134035

frngyhn

frngyhn

Üye
Ankarada 1 adet kayıt hakkım var satabilirim ücret 115 tl vergi + 100 tl dir . ücreti hesap numarama yatırırsınız aynı gün veya ertesi gün kaydı yaparım .pm ile ulaşınız.

pasaportumvar

Üye
Ankarada 2 adet kayıt hakkım var öğrenciyim paraya ihtiyacım var. ücret 100 tl(vergi hariç) dir . ücreti hesap numarama yartırmanız gerekmekte.giriş 25.10.2013'tarihnde yapılmıştır.ihtiyacınız varsa pm atınız

zx6r

zx6r

Üye
Arkadaşlar pasaport kayıt işlemlerinde alıcı ve satıcı ile yan yana gelmeden herhangi bir ücret ödemesi yapmayınız. Bu işlem basit bir şey gibi gözüksede aslında basit değil, verilen evrağın atılan imzanın birebir kontrolü yapılmaktadır. Aksi takdirde cihazınız kara listeye alınabilir, verdiğiniz para boşa gider. (Ben İstanbul'dayım parayı gönderiyim sen İzmir'den kaydet gibi işlemlerde Allah'a emanetsiniz.)

raw crew

Üye
yurt disindan getirdigim telefonumu kayit icin pasaport ariyorum. istanbul tercihimdir, ucret icin pm atiniz

Üst Alt