Pasaport kaydi hakkinda bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Arkadaşlar yorumlardan bir şey anlamadım şimdi benim eniştem yemende oradan iphone 6 plus getirtmeyi düşünüyorum babamın pasaportuna işletebilir miyim nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatır mısınız babamın pasaportuyla yemene giriş çıkış mı yapması gerekiyor?

Son düzenleme:

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaşlar yorumlardan bir şey anlamadım şimdi benim eniştem yemende oradan iphone 6 plus getirtmeyi düşünüyorum babamın pasaportuna işletebilir miyim nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatır mısınız babamın pasaportuyla yemene giriş çıkış mı yapması gerekiyor?
Her pasaportu olan olmuyor yanılmıyorsam yanlışta biliyorum olabilirim 1 sene içinde yurt dışına giriş çıkış yapmış olması gerekir. Geri kalanı Maliye'ye para yaptırarak ve e-devlet üzerinden yapılıyor.

capkino06

Üye
Başka yolu yok mu babamin pasaportuyla telefonun geldiği ülkeye mi giriş çıkış yapılması lazım

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Başka yolu yok mu babamin pasaportuyla telefonun geldiği ülkeye mi giriş çıkış yapılması lazım
Yeni bir bildiri yayınlandı; pasaporta kaydetme zorunluluğu kalktı. Daha yeni ama tam olarak araştırmadım sadece duydum kaynak bulursam bu konuda paylaşacağım.

silivriserdar

silivriserdar

Üye

Sin007

Sin007

Üye
Artık Kendimizde Yapabiliriz Yakında Linkini de Vericeğim

Üst Alt