Pasaport kaydi hakkinda bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pasaport kaydi hakkinda bilgilendirme
Arkadaşlar yurt dışından gelen cihazlarınızın kayıt ettirilme zorunluluğunu ve işleyen prosedürleri sanırım hepiniz biliyorsunuz o yüzden işleyiş hakkında açıklama yapmayacağım zira bu konu o amaç ile açılmamıştır .

son dönemlerde İnternet üzerinden (130 - 150 tl arası) fiyatlandırma ile kayıt işlemini gerçekleştiren şahıslar-firmalar-sponsorlar bulunmaktadır .

KESİNLİKLE KALICI KAYIT YAPMIYORLAR ! .. mantık olarak da yapmaları imkansız . bunu sadece siz kendi pasaportunuza ya da bir akraba-arkadaş-tanıdık vs. işletebilirsiniz .

itibar etmemenizi , ilerde sorun yaşamamanız adına önemle hatırlatırım. İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: MrCaesar ve muhammetturhan6

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

Berchee06

Üye
Yararlı Paylaşım (y)

prosta34

Üye
Ama adamlar kalıcı kayıt diye garanti veriyorlar lafla da olsa?

cetin1980

Üye
kalici olma sansi yok kalici kayit ucin zaten 115 tl devlet vergi aliyor sizce adamlarin fiyati mantiklimi 200 tl nin altindaki fiyatlar kesinlikle 3 aylik kayitdir vergi makbuzu ve pasabort fotokobisi almadan elinize bu tip seylere inanmayin elimde iki adet pasabort var ankaradan omurluk kayit isteyen olursa islemler birlikde yapilir adet basi 100 tl dir musa cetin

-Fight-

-Fight-

Üye
arkadaşlar yurtdışına götürdüğüm bi arkadaşın paaport kayıt hakkı var yaptırmak isteyen olursa oda yanıma gelirsiniz birlikte yaptırırız(ist.Pendik) fiyat toplamda 200 Tl ilgilenen olursa pm atsın imessage devre dışı şuan

Atilla44

Üye
Arkdaşlar bir telefon aldim telefon yurt dişi cikti şimdi adama geri verdim kapanti diye telefonü bir hafta sonra verdiler dediler 72 saat sonra acilacak muğlada okuyorum malatyaya gidecem onun için burdayken yapilmasini istedim imei sorgulattigimda yine kayit dişi yaziyor ne kadar güvene bilirim ve ömürlük kayit için pasaport bulabilirmiyim malatyadayim yani internetten güvenilir biri var mi bildiginiz tanidiginiz ?

xchetin

Üye
güven sorunu yüzünden kimse kimseye yardımcı olamıyor

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

omeryetim

Üye
bu işlemleri kendimiz yapabilir miyiz

moonlightt59

Üye
mrb.. pasaport hakkını satmak isteyen var mı..? acil ihtiyacım var.

kalenji

Üye
acil pasaport ihtiyacım var ilgilenen arkadaşalr 05077851312 den ulaşabilirler

marist

marist

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Çok riskli bir durum pasaport bulup tanıdık vasıtası ile kayıt ettirmek gerekiyor. Yoksa telefon çöp sadece malzemelerini satabilirsin oda telefoncuya ama oda ölü fiyatına alır. En güzeli alırken bu gibi şeylere dikkat etmek gerekir.

reis_istt

reis_istt

Üye
kıbrısa giriş çıkış yapın olur

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler.

aksitman

aksitman

Üye
Arkadaşlar bu işlemi e devlet sitesi üzerinden pasaport bilgileri girerek yapabiliyorsunuz ama devlette 115 tl yaptırmanız gerekiyorgerekiyor

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
güven sorunu var demişsiniz de bence yapan yapıyor sıkıntı olmuyor

ozdede01

ozdede01

Üye
Kardeşim Haklısın kesinlikle parasını geçtim olup olmadık zamanlarda cihaz uçuyor problem orada

reis_istt

reis_istt

Üye
kıbrısa git gel sonrada e-devlet üzerinden başvuru yapıp hallediceksin

Üst Alt